Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מייל שקיבלתי...
רואה זכות לשים את זה גם כאן:

נשות חיל יקרות.
הנה הגענו לימי הרחמים והסליחות, ימים של קרבת אלוקים, דאצ'ה לנשמה, מים קרים על נשמה עייפה...
ואנחנו כ"כ רוצות להגיע מוכנות ליום הדין ולהתחזק כמה שאפשר, אולם מרוץ החיים ממשיך כרגיל, העוילם ממשיך בעסקיו ולא נותן לנו אף לא הפוגה קטנה להתייחד מעט עם נשמתנו ולחשוב, ולרצות ולהשתדל...
אולי אנחנו כאן, ננצל במה זו, כדי לגרום לעצמינו ל"מחזק" שיעזור לנו לנצל את ימי רצון אלו.
לאחר התייעצות עם משתתפות התוכנית, אשר ברובן ביקשו להעביר את נושא ההתחזקות, באופן זמני, לנושא של ימי הרחמים והסליחות (בהמשך בע"ה נחזור לנושא המקורי - בית של תורה), החלטנו אכן להקדיש את המסלול לנושא זה.
ובכן, נתחיל ממחר.
תני לעצמך היום כמה דקות שלך לבד, להתבונן בתוך עצמך, ולחשוב מהי נקודת התורפה עליה הכי כדאי שתעבדי במהלך החודש. קבלי על עצמך קבלה חזקה אך ישימה, וצאי לדרך...
ושוב, כמו בפעמים הקודמות, בכל יום נשלח אלייך דברי חיזוק בנושא חודש אלול וההכנה למשפט. יום שקראת את דברי החיזוק והצלחת לעמוד בקבלה- עמדת במשימה.
עד לתאריך כ"ג אלול (בעוד שבועיים וחצי) אם עמדת במשימה 10 פעמים, תוכלי להכנס להגרלה על שוברים יקרי ערך. אנחנו נזכיר לך להרשם, לא לדאוג...

ועוד בקשה קטנה שלי אלייך.
ידוע שאדם שעוסק בזיכוי הרבים- יש לו דין אחר בר"ה. בואי תוסיפי לעצמך זכויות, תשני לעצמך את מידת הדין, העבירי את המייל הזה לכמה שיותר נשים... והזכויות תעמודנה לך למליץ יושר.

לנשים שמעוניינות להצטרף - נא לשלוח מייל למייל שלנו: אשת חבר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
 תגובה אחרונה 
  • 252
  • אני מתחיל ללמוד גרפיקה
    וקניתי מחשב מחברת דל דגם
    Dell Vostro 3568 V3568-51919
    המפרט:
    יצרן:Dell,
    גודל מסך:15.6‏ אינטש,
    סוג מעבד:Intel Core i5,
    נפח זיכרון RAM:GB‏ 8,
    תאריך כניסה לזאפ:5/2017,
    מערכת הפעלה:Windows 10,
    דגם מעבד:7200U,
    רזולוציית מסך:1920x1080,
    מסך מגע:ללא,
    כרטיס מסך:Intel HD Graphics 620,
    כונן קשיח:GB‏ 256,
    משקל:2.18‏ ק"ג,

רציתי לשאול האם זה מספיק או צריך להוסיף כרטיס מסך
    או משהו אחר ??
    תודה רבה
    0 תגובות
    בגני הילדים של בית יעקב הלימודים מסתיימים בכל יום ב13:30
    בשונה מכל הגנים הממלכתיים , ובניגוד
    לחוזר מנכ"ל של משה"ח
    והצהרונים - כפועל יוצא ב15:45 במקום ב16:00

אני מתלבטת אם לנסות להלחם על הנושא הזה, ומי יפסיד.
    אישית לי רבע שעה בכל יום זה קצת משמעותי , ואני מאמינה שלהרבה אמהות זה משמעותי מאד.
    מצד שני, אני לא רוצה שהגננות שגם ככה מנוצלות, תיפגענה.

על יום שישי (שהלימודים בו אמורים להסתיים ב12:45!) אני בוודאות לא הולכת להלחם ,
    בעיני זה סיוט לגננת להשאר בשעה כזו, ולא, לא רוצה לגרום להן סבל, מפרגנת להן בשמחה את החופש היחסי.

לגבי יום חול אני תוהה , אולי הן תעדפנה להישאר עוד חצי שעה ולקבל עליה שכר נוסף?
    הן מקבלות לפי שעה או גלובלי?
    ואולי זה לא כל כך משמעותי להן עוד חצי שעה , ולהורים זו תהיה הצלה?

דעתכם?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה