מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אשמח לשמוע את חווות דעת במיוחד של הפרילנסים/יות הותיקים/ות בינינו
אני עובדת כבר המון שנים (כמעט 11)
כמזכירה בבוקר
וגרפיקאית אחה"צ
כיום שב"ה משפחתי גדלה העומס הולך וגדל עד כדי התמוטטות
וברצוני לקצץ משעות העבודה לטובת עבודות הגרפיקה הפרילסנית
היו חודשים שעבדתי כפרילנסנית מלאה (חופשות לידה וכאלה...)
כך שנאי יודעת מה זה
לעיתים יש חודשים מלאי ועמוסי עבודה
ולעיתים יש חודשים ריקים מתוכן
סדר היום ממש הפוך מרוב לחץץ וכו' .

אני מתלבטת רבות
הרמה הביצועית שלי היא בהחלט נקראת גבוהה תיק העבודות שלי אומנם לא מעודכן כלל בשנה האחרונה
אך הוא בהחלט מאוד מאוד מיוחד
ממה שקיים פה זה ממש מעט ביחס... (אין לי זמן לסדר זאת)
( מצטערת על הגאוה אבל חשוב לי להסביר את הענין)

חשוב לי מאוד לשמוע את דעתכן
האם כדאי עשות זאת. אין בכך סיכון כלכלי ?
האם זה שווה לעבור את החודשים העמוסים עד כדי מחנק ?
אך מנגד יכולי להיות ימים ריקים באפס מעשה (שאז את הכי צריכה את הכסף...)

מודה מראש לכל תשובה
בחיטוטי הרבים בקורי המרשתת (אינטרנט), מצאתי תמונה מתוך ספר.
http://www.2all.co.il/web/Uploads/Forum/178633_(230).jpg
כנראה שהספר נקרא ״ספר חב״ד״, ואני רוצה להניח שהוא כולל דוגמאות רבות לכתב סת״ם.

האם למישהו יש עותק אלקטרוני של הספר? אני זקוק לו למטרות חינוכיות ולימודיות.
תודה רבה
ירונימוס
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה