מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

ערב טוב,
כ- 4 חודשים אני עובדת עם לקוח שיש לו עיתון חדש, אני עובדת איתו מהבית בצורה של מחיר לעיתון.
הוא משלם לי בהחלט יפה, ומקבל באמת עיתון איכותי מושקע ונעים לעין, הוא עצמו אומר שמשלם לי יקר כי עד שהשיג גרפיקאית שתספק את הרצונות וכו'....שווה לו.
השבוע הוא מתקשר אלי ואומר עוד מעט אני בא לקחת את החומר מצאתי גרפיקאית שתעבוד לי בימים יותר נוחים ורוצה שתעבוד אצלו בבית, והדפוס רוצה יותר מוקדם ואני לא יכולה וכו' וכ'ו
אני מאוד התעצבנתי תדבר, תשאל אולי אני יכולה לשנות משהו, נגיד אני יקרה לך אין בעיה תגיד אבל תבוא ותקבע עובדה...
ואמרתי לו אין בעיה תשלם את החוב שלך ואשאל רב מה אני אמורה לעשות עם החומר.
הוא התעצבן רק בעשירי לחודש אני אשלם לך ואני חייב את החומר להשבוע (בעיקרון קבעתי איתו תשלום שבועי כי זה עיתון חדש...והבנתי שזה גם עיצבן אותו) בקיצור ניתק את הטלפון בעצבים והמשיך בהטרדות את בעלי בפ"פ...
למחרת האדון הופיע ב- 7:30 בבוקר בדלת ומתחיל לצעוק וזורק לי את ספר החוקים "שהעו"ד שלו הביא לו", והתנהג בצורה גועלית ואמר שיחסי עובד ומעביד הזכויות זה של המעביד- וזה נכון, אבל איפה התלוש שאמר שיוציא לי???? ואיך זה פיטורים מהרגע להרגע אז הוא ענה זה לא קשור וכו' וצעק כמו כלב...
אחת שעובדת איתי קשורה אליו קרבה משפחתית והתברר לי דרכה שהכל שטויות ואין לו עדין גרפיקאית והדפוס לא מלחיץ אותו ורוצה דוקא כן מהבית וכו'
בקיצור שקרן!!!
בנתיים בעלי שאל רב והרב אמר לו שבגלל שלא סיכמנו על נושא זה צריך לעשות מה שמקובל
עכשיו מה אני אמורה לעשות?????
היום הוא שלח לי בסקייפ שהוא מחכה לחומר ואחרי חצי שעה שולח לי סקייפ נוסף שבסוף זה מסתדר לו עם הדפוס ולא הבנו אותו נכון וכו''...(לא כתבתי שהוא הופיע בעבודה שלי עם ארדיסק ושלח את זה עם הבוס שלי שעד 10 הוא רוצה את כל החומר....)
בקיצור לא מתאים לי לעבוד איתו למרות שזה הרבה הרבה כסף
אנא עיזרו לי מה אני עושה עם החומר- (כמובן אחרי שמשלם לי את החוב 2 עיתונים)
לכאורה הרב אמר שאולי זה כן כמו עבודה פרטית- אפילו מייל הוא לא משלם, כלום! נטו על העיתון הפונטים שלי וכו'....
תודה לכל העונים!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה