אאוטלוק

• הוסף לסימניות
אני פותחת את התוכנה מיד עולה לי הודעה קבצי אאוטלוק של ,,,( שם הגימייל שהגדרתי) חסרים והוא מעלה חלונית ניווט שאחפש את הקבצים הוא לא נותן לי למחוק את החשבון ולא נותן לי להוסיף חשבון אחר בקיצור הכל תקוע מה עושים ???

• הוסף לסימניות
איזה אופיס? 2003\ 2007\ 2010? [אולי 13 בטה?]

האם החשבון מוגדר כPOP או IMAP?

• הוסף לסימניות
אופיס 2010 החשבון מוגדר ל- POP

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;856884:
אופיס 2010 החשבון מוגדר ל- POP

ייתכן שהבעיה היא הסכנון האוטומטי,
נסה להגדיר את החשבון כIMAP

• הוסף לסימניות
איך מגדירים ל-IMAP

• הוסף לסימניות
כן אבל אי אפשר בכלל להכנס להגדרות מיד כשהתוכנה נפתחת עולה ההודעה שחסרים קבצי אאוטלוק והתוכנה נסגרת ניסיתי להסיר עם ריבו ולהתקין מחדש ולא עזר מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם הוא השתגע, אז תמחוק את הקבצים שהוא שומר בתוך המשתמש שלך

• הוסף לסימניות
אם תוכל להדריך אותי איפה הקובץ ההוא
כשהתוכנה נפתחת הוא אומר שחסר לו קבצי אאוטלוק והוא מפנה לD קבצי אאוטלוק ושם אין כלום

• הוסף לסימניות
השאלה הזה לא הוא שאול אותך ככה

כי זה רק עם שחקת איפה שהוא ישמור את זה
זה מחולק קצת

• הוסף לסימניות
אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
חפשי במחשב *.pst
גלי את הקבצים שלך, לפני הנפח ולפי התאריך האחרון שבוצע שינוי בקובץ
נווטי ללוח הבקרה, דואר, ערכי שם את החשבון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה