דרוש מידע אאוטלט מומלץ ליד בני ברק

• הוסף לסימניות
איפה יש קניון או מרכז קניות של אאוטלט שמתאים גם לנשים חרדיות?
משהו מומלץ ליד בני ברק מרחק נסיעה קצר (לא צריך תחב"צ)

• הוסף לסימניות
קניון בילו
ממש לענין!!
לא יודעת מה את צריכה בדיוק
אבל יש שם המוןןן חנויות וזה מקום פתוח לא ממש קניון
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
בארות יצחק,
קניון סירקין - הוא קניון עודפים והוא דיי ריק

• הוסף לסימניות
וזה קרוב לבני ברק ממש? בילו
אין לי כוח לפקקים בתקופה הזו

• הוסף לסימניות
סירקין נראה לי קרוב- הוא מומלץ? יש בו מבחר?
היתי שם לפני שנים, אני חושב שיש שם סחורה אבל לא הכל מחיר רצפה
בכל אופן יחסית לבארות יצחק שניהם אותו המרחק מבני ברק, פשוט בצומת שעריה ימינה לבארות יצחק (זה לא בתוך הישוב, זה ליד יש) ושמאלה לכיון קניון סרקין
אפשר להספיק את שניהם בקלות באותו היום

• הוסף לסימניות
היתי שם לפני שנים, אני חושב שיש שם סחורה אבל לא הכל מחיר רצפה
בכל אופן יחסית לבארות יצחק שניהם אותו המרחק מבני ברק, פשוט בצומת שעריה ימינה לבארות יצחק (זה לא בתוך הישוב, זה ליד יש) ושמאלה לכיון קניון סרקין
אפשר להספיק את שניהם בקלות באותו היום
אוקי מעולה
טוב לדעת

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר באשכול אחר, אכתוב שוב
(אולי הם ישלמו לי על זה, מי יודע:))
יש מרכז חדש של גולף אאוטלט
כל חנויות רשת גולף במחירים מצחיקים
אבל זה רק גולף.
על קו הרכבת הקלה (או כל אוטובוס שנוסע את ז'בוטינסקי)
לרדת בת. רכבת קלה שחם/דרך ז'בוטינסקי.
יש גם קניון עודפים בפתח תקווה
ברחוב אליעזר פרידמן אם אני לא טועה.
אבל לא יודעת כמה הוא מתאים להגדרה של "קניון לנשים חרדיות"...

• הוסף לסימניות
כל חנויות רשת גולף במחירים מצחיקים
אבל זה רק גולף.
על קו הרכבת הקלה (או כל אוטובוס שנוסע את ז'בוטינסקי)
לרדת בת. רכבת קלה שחם/דרך ז'בוטינסקי.
אני חושב שיש שם באזור גם חנויות נוספות של עודפים, אם אינני טועה יש שם גם מחסני חשמל עודפים ואולי גם גוד נייט, זה באזור של ב.ס.ר. פ"ת שעל קו הרק"ל יותר לכיון ב"ב

• הוסף לסימניות
בבארות יצחק יש את פוקס, גולף,מגה ספורט וגולברי שהם עודפים.
סירקין הוא לא ממש קניון עודפים נראה לי שרק גולף
אבל בסירקין יש יותר חנויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה