windows האם אפשר להתקין אפליקציית למחשב?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להתקין על מחשב אפליקציית או רק על אייפון וכדומה?

• הוסף לסימניות
אמולטור היא תכנה שמדמה את המחשב למערכת הפעלה אנדרואידית ואפשר להתקין עליה אפליקציות
אם המחשב מסונן מומלץ לדבר קודם עם הסינון איזה אמלוטרים עובדים טוב ובנוגע לאופן ההתקנה
מניסיון אישי בנטפרי NOXעובד בצורה הטובה ביותר

• הוסף לסימניות
@רוז גרין
תודה
אני לא צריך בשביל וואצאפ
האם שאני מוריד כזה דבר זה נותן גם אפשרי לוואצאפ?

• הוסף לסימניות
עקרונית כן אבל תלוי בסינון, עם נטפרי למשל הם פשוט לא יפתחו את קובץ APK של ווטסאפ

• הוסף לסימניות
לא בכלל לא הוראות מפורטות באתר הורדה והתקנה לפי ההוראות
לפעמים יש צורך בעזרה מהסינון

• הוסף לסימניות
לי אישית יש מחשב חזק כך שלא יודעת לאמר איך עובד על מחשב רגיל
עד קוצר הבנתי אמור להיות בסדר

• הוסף לסימניות
ואיך מתקינים על זה את האפליקציה?
או שמחפשים בתוך התוכנה הזאת?
[קצת הסבר.. יעזור..]

• הוסף לסימניות
צריך להוריד גרסת APK של האפליקציה ולגרור למסך הבית של האמולטור
למשל אפשר להוריד כאן
בחסימות - לפעמים זה עושה בעיות. צריך לא להתייאש ולפנות לתמיכה של הסינון לקרוא מדריכים ברשת עד שעובד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת להתקין את אפליקצית רובורוק על אימולטור, יש לי סינון של נטפרי.
יש למישהו נסיון עם זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה