אבא, תצלם אותי

• הוסף לסימניות
מחפש צלמת?? אני יכולה להמליץ לך על כמה ;)
תמונה מעניינת ולא שגרתית...! ז״א, שגרתית שלך, לא של ילדים . :)

• הוסף לסימניות
סופסוף צילום נורמלי...:D

• הוסף לסימניות
לפחות בתמונות ילדים תן לנו להבין מיד מה מצולם פה, הכל צריך לפענח :D

• הוסף לסימניות
למה לא לצלם את הילדים?
כן שגרתי, לא שגרתי...חבל!

• הוסף לסימניות
המרצה שלי טוען שצילם את ילדיו פעם בשנה בפורים...

לפחות אשתך מצלמת?
שלא יבואו אליך בטענות אח"כ..

דוגרי, אם אתה כבר מצלם אותה, תן תמונה נורמלית ולא מתחכמת!

• הוסף לסימניות
כל ילד הוא עולם קטן

• הוסף לסימניות
תמונה עולמית.. :)
מוזמן לצילומים עם הילדים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1563051:
המרצה שלי טוען שצילם את ילדיו פעם בשנה בפורים...

לפחות אשתך מצלמת?
שלא יבואו אליך בטענות אח"כ..

דוגרי, אם אתה כבר מצלם אותה, תן תמונה נורמלית ולא מתחכמת!

מה???

נכתב ע"י s m;1562970:
למה לא לצלם את הילדים?
כן שגרתי, לא שגרתי...חבל!

נראה לי שצריך להרגיע פה כמה
כתבתי שאני לא מרבה לצלם את הילדים שלי
יש להם מספיק תמונות טובות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה