עזרה אבד לי פיל- בעליאקספרסס וכדומיו

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות את הפיל הזה:
אם יש קישור לאתר שזה זמין בו אשמח מאד!!

כמו כן בהקשר אחר ובאותה כותרת מחפשת לקנות מתנה פיל עשוי מחוטי ברזל מלופפים- תלת מימד
בטכניקה הזאת:
1709573244906.png

1709573343889.png

מאמנים שיוצרים את זה בארץ/חול עם משלוח או שבכלל אפשר להזמין גם כאלה דברים בדוד עלי....

• הוסף לסימניות
דומה. מחפשת מסיבה מסוימת דווקא את מה שהעליתי...
את הפיל מחוט ברזל אפשר לעשות בחוג..
אשמח לקנות ממי שעשתה בחוג משהו יפה ורוצה למכור (כמובן אם זה הסגנון שאני מחפשת.. בהמשך אעלה תמונה יותר קרובה למה שאני רוצה)
הבנתי שבדרום אפריקה קונים אותם בגרושים. יש לכם הכרות עם הארץ הזאת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עידכון פילון מבוקש: משהו בסגנון הזה פחות צעקני מבחינת הצבעים:
1709641571928.png

1709641616384.png

מכירים מקום שמוכר כזה דבר?
יש מישהי שאני חייבת לה הרבה הכרת הטוב וזה מה שביררתי שישמח אותה (!)
היא אוהבת פילים וזה משהו שראתה ואהבה..
אשמח לקנות לה מהארץ חו"ל או ממי שרוצה לעשות ולמכור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה