דרוש מידע אבחון קשב וריכוז (מאוחדת)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לאבחן (מבוגרים) מרחוק במאוחדת?

ועוד שאלה, יש פסיכיאטרים חיצוניים שיש להם הסדר עם הקופה ולא מופיעים במאוחדת?
התור לפחות עוד מספר חודשים.

• הוסף לסימניות
יש לי ארבעה ילדים עם בעיית קשב וריכוז. אף פעם לא ביקשו ממני בדיקת ראיה או בדיקת שמיעה!
בנוגע למאוחדת - לא חייב נוירולוג או פסיכיאטר, אפשר גם רופא שמתמחה בקשב וריכוז. (לא כולם - יש רופאים שיכולים רק לתת מרשם המשך ולא בפעם הראשונה) אפשר לחפש גם דרך האתר של מאוחדת. אני השגתי תור תוך כשבועיים וקיבלתי מרשם לריטלין.
אם את רוצה יותר פרטים אפשר לפנות אלי בפרטי.
אני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית.
דחוף לנו שם של רופא מאוחדת בירושלים שיכול לאברן ולרשום.

אם יש רופא חרדי, הבחור ממש מעדיף.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית.
דחוף לנו שם של רופא מאוחדת בירושלים שיכול לאברן ולרשום.

אם יש רופא חרדי, הבחור ממש מעדיף.
תודה רבה
כתבתי את זה לפני 3 שנים
לא מכירה רופא במאוחדת בירושלים
הלכתי לרופאה שממש לא מומלצת..

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות/דיס על דר' קוג'ינסקי מיכאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה