אבטחה בוינדוס 7 או פתיחת ארדיסק כראוי...

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 7, שמחובר אליי למחשב ארדיסק חיצוני של WD.
פירמטתי את המחשב, ועכשיו הוא תוקע אותי עם הגדרות האבטחה, שלא נותן לי לגשת לתיקיות ולצפות בתמונות...
העברתי גם את הארדיסק למחשב אחר בשביל להתקין תוכנות ממנו, אך שוב.. בעיות האבטחה.

הורדתי מהאינטרנט את זה:
http://www.techspot.com/guides/253-take-ownership-windows-files/
שאמור לסדר בלחיצת כפתור אחת, ולתת בעלות על הכל. אבל זה לא מועיל בשני המחשבים.

יש למישהו מושג, איזה פיתרון מה לעשות?
זה ממש תוקע אותי.

תודה

• הוסף לסימניות
תכתוב בשורת החיפוש של ההתחל (מעל ההתחל) את האותיות UAC, הכנס לתוצאה הראשונה ('שנה הגדרות וכו''), ושם תעשה שלא יהיה מוגן.
אלו הם ההגדרות של האבטחה החדשה בוינ. 7 שיכולים לעשות בעיות.
מעבר לזה ייתכן שזה בעיה בדיסק, או שאתה לא מנהל המחשב תוכל לנסות להיכנס דרך SAFE MODE ואולי זה יסודר.

• הוסף לסימניות
??
לפי מה שאני רואה, זה סך הכל מרכז ההתראה של איזה הודעות לקבל.
אני מדבר על רמת גישה.
אני מנהל המחשב \ אדמיניסטרטור. הבעיה שבווינדוס הקודם מבחינתו היה אדמיניסטרטור אחר, וכן הלאה ממחשב למחשב.

• הוסף לסימניות
תריץ כמנהל את הפקודה הבאה עם השינויים המתבקשים במקום e:\yourdata את המיקום הנכון..
CACLS e:\yourdata /E /G "administrator":F

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
כנראה לא הסברתי את עצמי נכון
אני יודע שזו בעיית בעלות, כתבתי שהקישור היה אמור לסדר את כל הבעלות בלחיצת כפתור.
אך זה לא עובד
וכשאני מנסה ידנית, אני בקושי מצליח.
כלומר רק על תיקייה בלי התוכן ועוד בעיות..

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
כנראה שלא.
זה מה שכתבתי שאני לא יודע איך להתעסק עם זה.. אני עושה כל מיני נסיונות אבל אני לא מבין בזה והתוצאות לא מוצלחות...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
כנראה בהגדרות מתקדמות שכחת לסמן - החל על כל אובייקטים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה