אבטחת הראוטר [מודם אלחוטי]

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום רב
כידוע לכולנו כאשר קונים ראוטר, הוא מגיע ללא קוד אבטחה, וכך כל מי שרוצה יכול ליכנס ולגלוש על חשבונינו.
וזה מאיט את מהירות האינטרנט,
וכן חושף את המחשב שלנו בקלות רבה, לפורצים והאקרים למיניהם.
וכל זה מלבד זאת שבני נוער מנצלים את זה וגולשים לילות שלמים ה"י.

עתה אפשר בקלות רבה לסדר לעצמינו את הקוד על הראוטר, ובכך נאבטח את עצמינו.

הוראות מפורטות, באדיבותו הרבה של 'פרסומון', בקישור:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=928116&postcount=6

• הוסף לסימניות
השם משתמש והסיסמה משתנה מחברה לחברה
אבל זה אמור להיות כתוב בין הפרטים על המכשיר (חוץ ממה שקונים ישר אצל החברות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;928286:
השם משתמש והסיסמה משתנה מחברה לחברה
אבל זה אמור להיות כתוב בין הפרטים על המכשיר (חוץ ממה שקונים ישר אצל החברות)

איפה על המכשיר זה כתוב?

• הוסף לסימניות
עכשיו כל אחד יכול לסדר לעצמו את האבטחה בקלות רבה, כפי שכתוב בקישור לעיל.

• הוסף לסימניות
ואולי מישהוא יודע, יש לי סיסמא רק שאין לי מושג מהי (מישהוא התקין לי מזמן ואין לי אפשרות להשיגו) .
וכשניסיתי לחבר את המדפסת דרך הרשת נחלתי כישלון כי אין לי את הסיסמא. מישהוא יודע על פיתרון?

• הוסף לסימניות
לאפס את הסיסמה ולעשות סיסמה חדשה.
איפוס סיסמה- לחיצה ארוכה (עד 20 שניות- תלוי בדגם הראוטר), על כפתור הreset בראוטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shaish;931712:
ואולי מישהוא יודע, יש לי סיסמא רק שאין לי מושג מהי (מישהוא התקין לי מזמן ואין לי אפשרות להשיגו) .
וכשניסיתי לחבר את המדפסת דרך הרשת נחלתי כישלון כי אין לי את הסיסמא. מישהוא יודע על פיתרון?

נכנסים דרך ההגדרות בקישור דלעיל ומחליפים את המספר אפילו שלא רואים את זה, (יש ראוטרים שיש לחצן שיציג את הספרות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה