אבידה מפחידה - - -

• הוסף לסימניות
מומלץ לבדוק כל כמה ימים בבית הכנסת אולי החליפה חזרה למקומה, אולי הערבי חזר בתשובה ... ונמאס לו להסתובב בבני ברק הצפופה ועוד עם חליפה שחורה ומחניקה, הוא החליט לחזור לסאג'יעה ...

• הוסף לסימניות
יש המשך לסיפור!

הערב מתקשר קול גרוני עמוק ושואל אותי בקול עצבני: "את ... ? מה הכתובת שלך?"
"מי אתה? " שאלתי אותו והוא בתגובה "אני שליח, צריך להביא לך חבילה מתל אביב. איפה את גרה?"
"אין לי אף חבילה שצריכה להגיע מתל אביב. כל טוב!" עניתי וניתקתי.

הוא מתקשר שוב: "אבל אני שליח, מה את מנתקת? לא רוצה חבילה שלך?!"
"אם שלחו לי חבילה אמור להיות עליה כתובת שלי- השבתי לו מיה וביה.
את לא גרה ברח' ירושלים 53?
לא, ערב טוב!

והרגע! בעלי חזר מהכולל וליד הדלת מונחת החליפה האבודה, עם כל המסמכים, פנקס צ'קים שלא חסר בו מאום, מפתחות וכו'.
והמגבעת איננה.

• הוסף לסימניות
סיפור הזוי........... .(ומפחיד, אלא אם כן הגנב מפרוג...)
החלפתם בסוף מנעול?

• הוסף לסימניות
הרגע להזמין משטרה
זיהוי פלילי שיקחו תביעות אצבעות
אל תגעו בחבילה בנתיים.

• הוסף לסימניות
אולי הבן אדם שלקח את זה לא מהאזור ושלח את זה עם שליח.
אפשר לנסות להתקשר לשליח ולשאול אותו אם הוא הביא את החליפה, להסביר לו את הסיפור ולשאול אותו אם יש לו את המספר של מי ששלח את זה כי גם חסר המגבעת.

• הוסף לסימניות
אימל'ה..............
נשמע מממפפפחחייידדדד!!
אולי הוא שם בזה פצצה.....:eek::eek::eek:
חחחחחחחח;)

• הוסף לסימניות
סוף סוף אפשר להחליף את הכותרת של האשכול ...
והמגבעת - המקום ימלא חסרונכם
(ראיתי היום אחד שנראה כמו ערבי עם מגבעת :D איזה פירמה זה היה :p)

• הוסף לסימניות
המגבעת שלכם עוד עלולה לשמש איזה מתאבד ל"ע בתחפושת שלו...
השם ישמור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה