דרוש מידע אביזרים לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשת גמ"חים לאביזרים יפים לריקודים, בבני ברק
קשתות, מצנח, סלסלות, חולצות מזל טוב ושאר הדברים שעושים שמח בחתונה.
אם מישהו מכיר, אני ממש אשמח!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש באזור ויזניץ באמרי ברוך משהו מוצלח,
מלבד זאת, בספר טלפונים יש רשימה ארוכההה בלי עין הרע של מלא גמחים שמשכירים אביזרים במחיר סמלי נטו לאחזקת הגמ״ח,

---------------------------------

אני אישית אשמח אם מישהו יודע/ת על מקום שמוכרים שם עוגה מלאכותית לחתונה(שהכלה זורקת ממנו סוכריות וכו׳)
יעזו לי מאוד! די דחוווף!!

• הוסף לסימניות
או מישהו יודע לומר לי מה המספר של ויסברוד? (חנות קטנה של מתנות,עיצובים, מזכרות ו״שמונצ׳עס)

• הוסף לסימניות
מחפשת גמ"חים לאביזרים יפים לריקודים, בבני ברק
קשתות, מצנח, סלסלות, חולצות מזל טוב ושאר הדברים שעושים שמח בחתונה.
אם מישהו מכיר, אני ממש אשמח!
תודה רבה!

מחפשת את אותו דבר בדיוק בירושלים
מי מכיר ויכול להביא מספרי טלפון, כתובת,
ורצוי גם תמונות אם יש.
תודה.

• הוסף לסימניות
הי
אני משכירה אביזרים
לא המון קישקושים לריקודם
אבל מצנח קשתות סלסלה וסינרים
בירושלים
0504149738
את יכולה לשלוח לי הודעה למייל ואני ישלח לך תמונות elisheva9738 וכו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה