אביזרים לצילום בסטודיו

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אביזרים לצילום ילדים בסטודיו, כגון כובעים כסא/שרפרף וכדו'
יש חנויות מיוחדות ? או שפשוט קונים בחנויות רגילות? שווקים?
אשמח להמלצות...

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר חנויות מיוחדות - ואם היו זה בטח היה הרבה יותר יקר..
אפשר לקנות / לאסוף חפצים מעניינים בכל מקום
יש גם מציאות ביד שנייה
אבל כמובן שהכל תלוי בתוצאה שרוצים להשיג...

• הוסף לסימניות
כובעים לרוב בחנויות רגילות
אביזרים- כסאות וכד' אפשר למצוא באיקאה הרבה דברים מענינים

וכמו שאמרו קודם- אפשר להשיג דברים בכל מקום צריך רק לפקוח עין ולמצוא :)

• הוסף לסימניות
אכן, זה נמצא בכל מקום רק צריך לפתןח את העיניים (ואת הארנק)

• הוסף לסימניות
בלי שום נסיון בתחום - תחליטי אם להתייחס...
אם את רוצה קו אלגנטי - לכי על חנויות. אם את בקטע הרומנטי, הכפרי והרך - יד שניה תעשה עבודה יותר טובה. וגם חיפוש ליד פחים, אם את מסוגלת... לפעמים יש מציאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalw770;861823:
אני מחפשת אביזרים לצילום ילדים בסטודיו, כגון כובעים כסא/שרפרף וכדו'
יש חנויות מיוחדות ? או שפשוט קונים בחנויות רגילות? שווקים?
אשמח להמלצות...
יש לי מכרה חשובה צלמת מפתח תקווה שמוכרת מוצרים יד שניה
לצילום סטודיו שמה אולגה וובר 0528765929

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מאיפה את - אבל יש חנות אקססוריס בקניון איילון בר"ג (ואני מניחה שבעוד כמה קניונים ברחבי הארץ) שנקראת TOP TEN יש שם מלא כובעים, שרשראות, סיכות, קשתות - במחירים מאוד זולים. שווה!
(יש שם כרגע סייל של הכל ב - 20 ש"ח!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה