מידע שימושי אביזרים לתחפושת גנן

• הוסף לסימניות
נושא התחפושות נדוש ונמאס, אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי, כי חיפשתי בכמה מקומות ועדין לא מצאתי.

מחפשת אביזרים לתחפושת של גנן - את או מגרפה, אבל משהו קל שיהיה נוח, משפך להשקיה, ואולי איזה דחליל קטן שאני אוכל לחבר לתחפושת מאחורה.
אם מישהי ראתה בירושלים - אשמח לקבל מידע.
או אם יש רעיון או השראה ליצירת דחליל קטן לקישוט.

הבן שלי יודה לכם מאד.

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
קניתי בהכל בשקל מגרפה וכף בגודל יחסית גדול הבעיה היא שזה היה בצבע ירוק וצהוב ורציתי שיראה יותר אמתי אז צבעתי עם ספרי חום ודווקא יצא יפה

• הוסף לסימניות
זה הגנן שלי
הדבקתי את העציץ למריצה ותולה עלי גם כמה כלים שקניתי במקס סטוק
IMG_2130_1.jpg

• הוסף לסימניות
חמוד

ראיתי בחנויות לגנים כלי עבודה קטנים שאפשר לתלות על החולצה
קניתי 2 מטר צינור מים לגינה שתלוי על הכתף
כובע קש
חולצה ירוק עם לוגו מאחור
יצא ממש מוצלח!

• הוסף לסימניות
חמוד

ראיתי בחנויות לגנים כלי עבודה קטנים שאפשר לתלות על החולצה
קניתי 2 מטר צינור מים לגינה שתלוי על הכתף
כובע קש
חולצה ירוק עם לוגו מאחור
יצא ממש מוצלח!

אשמח לתמונה אם לא קשה.

תודה לכל העוזרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
WhatsApp Image 2018-02-20 at 08.18.07.jpeg

אני עשיתי ווסט מדשא סינטטי עם כלי עבודה שקניתי במשתלה. וכובע שהדבקתי עליו פירות.
מצרפת תמונה של מדידה ראשונה. אני רוצה להוסיף עוד פירות לכובע ולהדביק קצת פרחים על הווסט דשא.
כמובן שהחולצה שבתמונה לא תיהיה כזאת, יש לי חולצה משובצת כזאת שיותר מתאימה.
ככה זה שמודדים רגע לפני שיוצאים לחיידר....

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 331527

אני עשיתי ווסט מדשא סינטטי עם כלי עבודה שקניתי במשתלה. וכובע שהדבקתי עליו פירות.
מצרפת תמונה של מדידה ראשונה. אני רוצה להוסיף עוד פירות לכובע ולהדביק קצת פרחים על הווסט דשא.
כמובן שהחולצה שבתמונה לא תיהיה כזאת, יש לי חולצה משובצת כזאת שיותר מתאימה.
ככה זה שמודדים רגע לפני שיוצאים לחיידר....

זה כלי עבודה ממשתלה? הם קטנים...
חשבתי לעשות כלי משחק של חול, זה בערך בגודל הזה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם מול בנין כלל וגם בתחנה מרכזית. ראיתי לפני שבוע.
אולי יש אינפלציה גננית והכל נגמר.:p

• הוסף לסימניות
גם מול בנין כלל וגם בתחנה מרכזית. ראיתי לפני שבוע.
אולי יש אינפלציה גננית והכל נגמר.:p

וואי שם בדיוק הייתי ולא מצאתי :(
ושאלתי כמה עובדים ולא ידעו על מה אני מדברת.
אולי אלך לבדוק בתחנה מרכזית.
באיזו מחלקה זה היה? כלי בית? תחפושות?

• הוסף לסימניות
זה בסוף מה שיצא מהתחפושת. מוכרת פרחים וגננים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה