לקחת את זה אישי, חצי מהמדינה גרה ב"אזור המרכז" כולל דאלארס... ובדיקה קצרה בגלובוס מראה שגם שוק הפשפשים "במרכז"...נכתב ע"י Magic Brush;1073886:ודארלאס. לא צריך לתת את הראש, הצצה קטנה לפרופיל שלי תספר לך שאני באמת מ"אזור המרכז".. ואז? יעני שם גרים כל התמימים הנאיבים והפתיים? נו, אז כבר אמרנו "שומר פתיים ה'...."![]()
אם את מחפשת אווירה, כשיש לנו נדודי שינה אנחנו יורדים לנמל יפו לפנות בוקרנכתב ע"י bekki;1074105:טוב ,אם לא בשביל הרהיטים...
מתאים לי לקפוץ לשם בשביל האווירה![]()
נכתב ע"י Magic Brush;1073886:טוב, הודעה אחרונה להיום. כי אחרת... יהרגו אותי פה.
לא יודעת על איזה מזל רע נפלת דארלאס. או על איזה מזל טוב נפלנו אנחנו...
כל מה שקנינו עד היום- ממש נראה חדש. מבסוטים עד הגג. לא מזיקים, לא בעץ לא בספרים. לא בכלום.
טוב, אפשר לחשוב כמה דברים יש לנו, אבל אם יודעים אצל מי לקנות- אפשר למצוא.
אני לא מדברת על דברים בעלמה. מדברת איתכם על עובדות. של רהיטים כמעט חדשים. במצב מעולה !!!!
לדוגמא. באחת החנויות מצאנו לפני 7 שנים בערך מיטה של שילב. ח ד ש ה ! אין לי מושג מה קרה למישפחה שמכרה את זה. אבל מיטה מהממת, בקיצור... שילב. מה יש לדבר?
קנינו את זה ב- 400 שקלים!
זהו, לא מוסיפה עוד לדבר על השוק. אין לי מניות שם. וסתם חבל על הזמן.
ודארלאס. לא צריך לתת את הראש, הצצה קטנה לפרופיל שלי תספר לך שאני באמת מ"אזור המרכז".. ואז? יעני שם גרים כל התמימים הנאיבים והפתיים? נו, אז כבר אמרנו "שומר פתיים ה'...."![]()
נכתב ע"י bekki;1074185:את/ה יכולים לשים פתק על השולחן הלבן הנמוך ההוא 'שמור'
איזה יופי של מוצרים. תאווה לעיניים...
נכתב ע"י דאלארס;1074221:הכי מסוכן זה רהיטים משומשים בצע אופקסי כמו שאת רוצה הצבע הזה מסתיר נהדר את החורים של המזיקים, מומלץ לך לבקש להוריד את הפתק מהשולחן...
אם כבר אלטעזעכן אני הייתי הולך על העגלה הירוקה...במקום לקנות עגלות מוצי ושמוצי או אני לא יודע מה השמות שלהם היום, תקני את העגלה הירוקה .
אין מישהו ברבי עקיבא שלא יסובב את הראש..וזה הרי מה שרוצים כשקונים עגלה הייטקית באלפי שקלים.
נ.ב
יש שם גם כלי בית לא "רעים" אבל זה לא מומלץ מטעמי כשרות, כמובן.
נכתב ע"י bekki;1074240:ליין שנות השמונים?
יש חשש שאטעה לרגע שאני זו בתוך הירוקה ירוקה הזאת![]()
נכתב ע"י דאלארס;1074246:זה נראה סטייל שנות השישים
אני כבר רץ לספר לאמא שלי שתחי' על העגלה היא תשמח להחזיר אותי לשם![]()
נכתב ע"י bekki;1074258:מקווה שהיא לא יושבת בעגלה סטייל כל שנות קיומנו...
שאז היא תתקשה לקום ולהחזיר אותך לשם![]()
נכתב ע"י דאלארס;1074282:ח"ו טפו טפו בלי עין הרע
100%+++ תפקוד עד 120
מיציתי את הדיון...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //