אביר על סוס לבן?

• הוסף לסימניות
אשמח אם יהיו גם הערות!

קבצים מצורפים

• ‏‏עותק של אביר על סוס לבן גמור.jpg
    KB 641 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
ציור יפה, אם הבנתי נכון, זה בא לבטא: מי רוצה באמת אחד שמתעסק עם סוסים?(: וכמובן ברמה הפשוטה של הדברים.
היא נראית נערה צנועה-מפריע לי אורך השיער.

• הוסף לסימניות
לא. היא כמהה לדעת מתי יבוא האביר שלה...(עם גמרא ביד..)
זה פשוט ביטוי -אני רוצה "אביר על סוס לבן"
איירתי את זה לאיזשהו בלוג שמתעסק בנושא רווקות..
זה איור מדומיין, לא קרה באמת...:)

• הוסף לסימניות
חמוד! אהבתי!
הקנעייץ' (ככה כותבים את זה???) של הכובע מדי למטה - די מזכיר קאובוי או חב"דניק.. והחצאית שלה נראית לי מאד גבולית - למרות שאני לא יודעת איפה בדיוק נמצאת הברך... ( ;

• הוסף לסימניות
כרגע הוא נוסע ממנה או עובר על פניה, אם היא רוצה שיבוא אז הוא צריך להגיע לכיוונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;796444:
זה איור מדומיין, לא קרה באמת...:)

זה איור שקורה כל כך באמת...:(
ומבחי' מקצועית, אומנם הנני מהפורום השכן, אך חסרה לאביר מעט הבעה, ושמא מרום מעמדו, לא מחונן במבט...

• הוסף לסימניות
נכון כי היא לא בטוחה.. היא תוהה האם הוא שלה.. הוא לא באמת שם, מחפש אותה, זה רק דימוי של עולם הרווקות שמחפשות אחר החצי השני שלהן כאשר חולפים על פניהן אבירים רבים, רק מי הוא האביר שלה?
התכוונתי הערות על אופן האיור, לא משמרת הצניעות..:)

• הוסף לסימניות
הציור מעולה, ומעביר את המסר בול.
כתיבת המשפט מיותרת,
(זה נראה כאילו הבחורה שואלת "האם זה אביר?")

• הוסף לסימניות
אומנותי ומביע .....

ו....בהצלחה

• הוסף לסימניות
כותרת מוצעת:
לקרוע את הים

• הוסף לסימניות
היא נראית נערה צנועה-מפריע לי אורך השיער.[/QUOTE]:D:D:D

דווקא פה לא מפריע לי כלל אורך השיער. האופן שהוא מתנופף מעט לאחור מוסיף לאווירת הכמיהה של "מתי הוא כבר יגיע"
האיור מעולה בעיני ללא הערות.

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!
לדעתי הייתי מורידה את הציפורים (זה נראה קשקוש בדף), או נותנת להם יותר משמעות.

• הוסף לסימניות
הרעיון של אביר על סוס לבן זה שהוא אמור להופיע רק בשבילה וכו'.
לא לחלוף על פניה בהשפלה.
ציור יפה אגב

• הוסף לסימניות
איור מדהים ומביעה בדיוק את הכוונה,
(ואם את חייבת... הערונת- הרגל הקידמית הקרובה(שמאלית שלו) של הסוס קצת לקראת הפרסה משנה בפופורציה....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה