דרוש מידע אבן בכליה - מחפשת מידע

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רואה שהאשכולות בנושא ישנים מאד...
ולכן אני פותחת אשכול בנושא,

מחפשת כל מידע על אפשרויות טיפול בצורה טבעית
על אבן בכליה בגודל 9 מ"מ.

האם יכול לצאת לבד בלי התערבות?
אם כן מה האפשרויות לכך...

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש אבנים כבר כמעט 20 שנה, חשוב לשתות רק מים מינרלים, ולשתות בירה.
ובדרך כלל זה יוצא בשתן

• הוסף לסימניות
הבנתי, שזה לא כ"כ פשוט להישאר עם אבן בכליה זה יכול לסכן ממש....
לא?
ומה עושה בירה?

• הוסף לסימניות
לרוב זה יכול לצאת לבד
אך חשוב לשתות המון המון מים
אם כואב לפעמים מוציאים וזה גם יכול לסכן
הכל תלוי מה המצב שם

• תודה
Reactions: skl
  • הוסף לסימניות
הבנתי, שזה לא כ"כ פשוט להישאר עם אבן בכליה זה יכול לסכן ממש....
ממש לא נכון, חלק גדול מהציבור מסתובב עם אבן בכליה ואפילו לא מודע אליה.
לפעמים זה מסוכן

• תודה
  • הוסף לסימניות
אך חשוב לשתות המון המון מים
ניסיתי פעם לשתות כמות גדולה של מים ואח"כ להתפנות- ניסיתי יותר מה שהייתי צריך (ממש התאמצתי)
אחרי חצי שעה עוד פעם לשתות מים, ולהפנות במאמץ
כך כ 7 פעמים
אח"כ (8) ניסיתי עוד פעם לשתות כוס מים ולהתפנות (במיידי)
ואז יצא לי אבן בגודל של 0.5 בלי שום כאבים

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
  • הוסף לסימניות
יש את הצמח של הרב פישר בירושלים. יש שזה עזר להם. לי לא.
יש טיפות שאינני זוכר את שמם. לי לא עזר.
בירה מגבירה זרם יציאה.
אבן בכליה יש שחיים איתה כמו שכתבו פה. לאורך שנים ואף בלי להיות מודע לזה.
יש שזה גורם להם לבעיות - דלקות, כאבים, תפקודי כליות וכו'. במקרה כזה מומלץ להוציא.
גודל 9 מ"מ בדר"כ לא יצא לבד. עד 5 מ"מ יכול לצאת לבד. (כך אמר לי פרופסור אחד)

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
זכור לי שיש איזה עיצה בספר על הרבנית קנייבסקי
בסוף הספר יש כל מיני עיצות וסגולות תנסו לבדוק שם...
(אני לא בטוחה אבל היה משהו כמו לרסק אבטיח כולל הקליפה ולשתות... תבדקו ואשמח שתעדכנו אם זכרתי נכון)

• תודה
  • הוסף לסימניות
כאב לי הבטן, וחשבתי שזה תוצאה מאכילה מרובה
אז התחלתי לשתות כמויות של מים ולהתפנות אחרי כל שתייה! פשוט להתפנות כל הזמן בכוח
כשהגעתי למיון אמרו לי לשתות עוד ולהתפנות עוד פעם! הרגשתי שאיני יכול כ"כ הרבה להתפנות
אך הייתי מוכרח כדי לבצע בדירת שתן
הלחץ עשה את שלו והוציא חצי מהאבן! הודו לה'

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעקבות כמה אשכולות בנושא שנפתחו לאחרונה
אני מתכבד לפתוח את האשכול שיהיה מאגר מידע לעולם הענק של ספרים בנושאי התפתחות אישית מכל הסוגים,
למן ספרי פסיכולוגיה , טיפול, העצמה אישית מנטלית, כלכלית או עסקית, חברתית, ספרי השראה ומוטיבציה, וכל הטוב שיש לארון הספרים להציע.
(שימו לב, המלצות קריאה רק לספרים בנושאים הנ"ל, ספרי קריאה יפים ומרגשים ככל שיהיו אינם קשורים לכאן)
בכדי להפיק את מריב התועלת כדאי לציין בכל המלצה:
1] שם הספר [+ שם הסופר]
2] חלוקה לקטגוריה כללית כגון העצמה אישית או כלכלית וכד'
3] באיזה נושא הספר עוסק הספר בפרטות
4] סגנון הספר ספר כבד - לימודי / ספר לימודי אבל כתוב בצורה קלילה / סיפור או ביוגרפיה שמשתייך כמובן לנושאי האשכול
5] היכן ניתן להשיג

ראוי לציין גם את האשכול המקביל

נב. 1, בקשות לרכישה יד שניה, או ללוות ספרים, יכבידו על האשכול ולכן בבקשה נא לא לבקש כאן!
נב 2, מטבע הדברים אשכול כזה עלול להזמין מחאות נמרצות על ספרים מסוימים ודיונים נרחבים בהשקפה... מאת המעוררים למינהם, שיביאו בסופו של דבר לסגירת האשכול.
לכן נא לקחת בחשבון שהמלצה על ספר מסוים לא מהווה תעודת כשרות על תוכנו ובוודאי שלא על הסופר, ועל כל אחד לבדוק כל ספר שהוא רוצה לקרוא אם הוא מתאים לו מבחינה רוחנית.
ובזה יצאנו ידי חובת מחאה / אזהרה מכל סוג שהוא ובבקשה נא לא לסטות מנושא האשכול.
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה