נכתב ע"י יבואן;1053122:
נכתב ע"י אפרת 10;1053139:הופה!
זמר חרדי עם זמר חילוני!!
ממש שבט אחים גם יחד!
כאשדודית, אני ממש לא מצפה ליום הזה, נראה לי שזה יגרום לחילול ה' ענק!
ה' יעזור......!
נכתב ע"י אפרת 10;1053139:הופה!
זמר חרדי עם זמר חילוני!!
ממש שבט אחים גם יחד!
כאשדודית, אני ממש לא מצפה ליום הזה, נראה לי שזה יגרום לחילול ה' ענק!
ה' יעזור......!
נכתב ע"י דאלארס;1053196:את האתר אולי יצליחו בסוף לשדרג...את האנשים שכאן לעולם לא
את מי זה מעניין אם את אשדודית או ניו יורקית?
יש לך מידע על ההופעה, תני. אין לך__________.
את ה' יעזור.......! תשמרי למקרים שבאמת צריך עזרה, וזה לא בהופעה של אברהם פריד.
נכתב ע"י מוזיקאית;1053208:צפה בקובץ המצורף 167820
בהנאה!!http://www.shlager.net/images/articles/4251_big.jpg
ולאלה שזה חדש שזמרים חרדים שרים עם זמרים חילונים..אז בוקר טוב!!
זה לא הופעה ראשונה וגם לא אחרונה..
![]()
נכתב ע"י ראש בריא;1053721:האדישות הזאת הורגתתתת!
באמת ה' יעזור!
לא התלהמות.נכתב ע"י מוזיקאית;1053755:אבל יש לי שאלה מה תעזר ההתלהמות הזה?![]()
נכתב ע"י דאלארס;1053196:את האתר אולי יצליחו בסוף לשדרג...את האנשים שכאן לעולם לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים