- הוסף לסימניות
"חצי שנה" הכוונה (כנראה) זמן קיץ...איך חדש שהוא כתב שלא משלמים כבר חצי שנה?
"חצי שנה" הכוונה (כנראה) זמן קיץ...איך חדש שהוא כתב שלא משלמים כבר חצי שנה?
מי כתב חצי שנה?איך חדש שהוא כתב שלא משלמים כבר חצי שנה?
הייתי שם הכוונה הייתי זמן קיץ ואני עוזב עכשיו.היית שם???
זה כולל חדש מתחילת הזמן הזה!!!!
ביקשו ממני לפרסם
שיש איזה כולל בק"ס שנמצא בתוך ישיבה
ולא משלם ועומד רק על הראש של כל אברך
מתחילת הזמן שלם פעמים 400 ופעם אחת 650
ולא שלם אפ' דתות
ומקבל עכשיו אברכים צעירים שלמדו בכולל שרוב
האלה שמתחתנים לומדים שם אחרי החתונה
לכן לפני שהולכים לכולל חדש לבדוק טוב גם עם מי שלמד שם
קודם
כתבתי ברמז שמי שנוגע אליו ידע להיזהר
אולי הראש כולל נמצא בפרוג?סוד קטן נכנס היום הדתות של סיון![]()
בו"האני עוזב עכשיו.
גם אתה היית שם?בו"ה
אנחנו איתך...
חס ושלום.גם אתה היית שם?![]()
אתה אברך שהולך לעבור כולל? אם כן אני יכול לכתוב לך בפרטי!תצילו אברכים לא להגיע לשם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים