- הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;480262:אופס
משום מה חשבתי שזה השבוע! (אולי בגלל האשכול הראשון)
אין לי מושג עדיין מתי אני עובד שבוע הבא...
אממממממממ
כתובים תאריכים בהודעה הראשית
נכתב ע"י yitzy;480262:אופס
משום מה חשבתי שזה השבוע! (אולי בגלל האשכול הראשון)
אין לי מושג עדיין מתי אני עובד שבוע הבא...
נכתב ע"י tamiro;480271:אממממממממ
כתובים תאריכים בהודעה הראשית
נכתב ע"י yitzy;480298:אני אדיוט
(הצבעתי לסקר שבוע שעבר מתוך הנחה שזה יהיה השבוע...אני לא יכול להצביע שבועיים מראש...)
נכתב ע"י tamiro;480337:מצטער
הסקר היה רביעי או חמישי
לא אם אתה אידיוט או משהו אחר
בקיצור,
בשבוע הבא, רביעי או חמישי?
נכתב ע"י Srool;480744:מה יהיה? סוגרים על רביעי או חמישי? אני חייב תשובה בדחיפות. אם לא תהיה, אני אצטרך להמר.
בטח שיהיה מיעוט נרשמים אם עדיין אין טופס.... אני מאוד רוצה להירשם ואני עדיין מחכה בכליון עיניים שהטופס יעלה!!נכתב ע"י yossmor2;481696:כן, חבל שאין נרשמים.....
גם לגבי מפגש חנוכה יש מיעוט נרשמים........
נכתב ע"י yossmor2;481728:אגב, אני ארצה גם מול הנרשמים הבודדים, הם ירויחו, ולא אתן לפרסם את ההרצאות בכתב אח"כ.
נכתב ע"י יעקב1;481745:מישו עצבני פה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים