אדובי גירסה CC

• הוסף לסימניות
האם יש אדובי גירסת ה-CC ? ששוקל כ10MB להתקנה על המחשב
האם זה נכון, או שאין כזה אפשרות בגלל שהוא מנסה בכל חודש או יותר להיכנס לאדובי ועושה בדיקה הם זה חוקי או לא?

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה של אדובי CC?

ואם אתה מתכוון על ה creative cloud manager אז נראה לי שכן, אבל זה מתחבר להאינטרנט ומוריד משם כל החבילה, אז לא הרווחת כלום.

• הוסף לסימניות
אינדיזיין פוטושופ ואילוסטרייטור שאני חושב שכל אחד בנפרד.

• הוסף לסימניות
תודה,
לא ביקשתי קישור,
אמרתי שיש לי איזה טכנאח מחשבים שיש לו את זה
ושאפשר להתקין במחשב וזה אמור לעבוד.

השאלה שלי היתה האם זה נכון או שאין כזה מצב אלא אחרי 30-60 יום לא ניתן להתחבר ולעבוד עם התוכנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;2231933:
השאלה שלי היתה האם זה נכון או שאין כזה מצב אלא אחרי 30-60 יום לא ניתן להתחבר ולעבוד עם התוכנה

מה קשר בין ה10 MB לבין ה30-60 יום לא ניתן להשתמש עם התוכנה?

לגבי ה30-60 יום, אם מדובר בחוקי זה לא אמור להפסיק לעבוד.

• הוסף לסימניות
לא חושב שיש חיה כזאת, וגם אם כן זה ארכיון שמחלץ את עצמו לגודל המלא, נראה לי קצת הזוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2231960:
מה קשר בין ה10 MB לבין ה30-60 יום לא ניתן להשתמש עם התוכנה?

לגבי ה30-60 יום, אם מדובר בחוקי זה לא אמור להפסיק לעבוד.

לא הבנת אותי נכון.

אני אמרתי שהטכנאי טען ואמר שיש לו את התוכנות..... (סתם הערת אגב שזה שוקל 10 MB)
והשאלה שלי היתה האם כשמדובר בלא חוקי יש מצב כזה שיעבוד ללא הגבלת זמן???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;2232129:
לא הבנת אותי נכון.

אני אמרתי שהטכנאי טען ואמר שיש לו את התוכנות..... (סתם הערת אגב שזה שוקל 10 MB)
והשאלה שלי היתה האם כשמדובר בלא חוקי יש מצב כזה שיעבוד ללא הגבלת זמן???

אז אתה בעצם שואל אם יש פריצה שעובד יותר מ30-60 יום, אז התשובה הוא בהחלט כן.

• הוסף לסימניות
יש דרך כלשיא לבדוק את זה לפני שעובר ה 30-60 יום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;2232148:
יש דרך כלשיא לבדוק את זה לפני שעובר ה 30-60 יום?

אם מופיע חלון עם מספר ימים נשארים, אז זה לא טוב.

• הוסף לסימניות
אהה אוקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה