דרוש מידע אדובי סימנו אותי???.... :(

• הוסף לסימניות
מה עושים? כל סוג שהוא של פוטושופ שאנו מתקינים (לא ליגאלי) כמעט מיד אנו מקבלים התראה שאין לנו רשיון עם הצעה לרכישה
ו...בום מפסיק לעבוד!
ניסינו כמה גרסאות ואפ' פוטושופ נייד תוך כיבוי הרשת במחשב
ו.. נאדה
כולה עיצובים ביתיים מידי פעם,,,

• הוסף לסימניות
היום הם עולים מהר על התוכנה
לי יש גם את הגרסה הישנה- עליה הם לא יכולים לעלות
באמת לפני שבועיים חסמו לי את הפוטושופ

• הוסף לסימניות
היום הם עולים מהר על התוכנה
לי יש גם את הגרסה הישנה- עליה הם לא יכולים לעלות
באמת לפני שבועיים חסמו לי את הפוטושופ
אם זה מותקן כבר
ולא יושב על אינטרנט
איך יכולים לעלות על זה?

• הוסף לסימניות
אם זה מותקן כבר
ולא יושב על אינטרנט
איך יכולים לעלות על זה?
בגרסאות החדשות הם יכולים
יש במחשב אינטרנט?
לי הטכנאי לא נתן אחריות כי הוא אומר שהם עולים על התוכנות

• הוסף לסימניות
בגרסאות החדשות הם יכולים
יש במחשב אינטרנט?
לי הטכנאי לא נתן אחריות כי הוא אומר שהם עולים על התוכנות
כן יש אניטרנט
אווף הוא לא נתן לי אחריות
זה כי הוא לא הגון
או מחוסר ידע
מה יותר סביר? זה מצוי שהם חוסמים?

• הוסף לסימניות
נו אז ברור שחסמו
אין ברירה רק להתקין שוב
והמלצה שלי - תתקינו גם פוטושופ ישן כי על זה הם לא עולים ובשביל עבודות ביתיות בקטנה- זה יכול להספיק

• הוסף לסימניות
נו אז ברור שחסמו
אין ברירה רק להתקין שוב
והמלצה שלי - תתקינו גם פוטושופ ישן כי על זה הם לא עולים ובשביל עבודות ביתיות בקטנה- זה יכול להספיק
כמה עולה פוטושופ בצורה ליגאלית?

• הוסף לסימניות
נו אז ברור שחסמו
אין ברירה רק להתקין שוב
הרבה דברים אפשר לעשות אונליין בתחליף של פוטושופ -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה