אדובי קריאיטיב

• הוסף לסימניות
רכשתי את התוכנות.
כעת אני מנסה להוריד את התוכנות ומקבלת את ההודעה הבאה..

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 21.7 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אם יש חיבור לאינטרנט והכל תקין צריך לפנות לחברת הסינון.

• הוסף לסימניות
השתמשתם פעם עם תוכנות אדובי פרוצות?

אם כן בדקו הקובץ hosts שלכם על שורות של שרתי אדובי.

וגם האם אתם משחקים עם החומת אש?

• הוסף לסימניות
אם כן בדקו הקובץ hosts שלכם על שורות של שרתי אדובי.

איך אני ניגשת לשרתי אדובי ופותרת את הבעיה?

• הוסף לסימניות
האם התאריך והשעה במחשב שלכם תקינים?

• הוסף לסימניות
תראי, כמו שנאמר פה קודם, אם מדובר בהתקנה חוקית עם סיסמא שרכשתם והכל, זה דבר אחד, אם לא, וכן אם היו התקנות קודמות על המחשב זה כבר יותר מסתבך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה מירל;2180512:
איך אני ניגשת לשרתי אדובי ופותרת את הבעיה?

פתחו כתבן, לחצו פתח, ותעלו לפה צילום מסך מהקובץ המסומן כשזה פתוח.

קבצים מצורפים

• 2016-07-31_222425.png
    KB 28.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה מירל;2181771:

אני צריך צילום מסך מהקובץ כשזה פתוח, לא מהתקייה.

• הוסף לסימניות
ברגע שפתחתי את התיקיה שואל אותי באיזה קובץ לפתוח.
??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה