מידע שימושי אדון עולם - קעלם....

• הוסף לסימניות
יש ניגון על המילים אדון עולם שמיוחס לסבא מקעלם, מקובל שתלמידי הישיבה שרו אותו בדרך לגיא ההריגה...
הבנתי שהוא יצא לאור פעם בדיסק בשם שירת התורה....
אשמח אם מישהו יכול לעלות את זה לפה, או לחילופין לשלוח לי אותו במייל: y0533148630אין לכתוב כתובת מייל
(כמובן להחליף את הסולמית בשטרודל....)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי ידוע שזה היה שיר עם המילים אשרינו מה טוב חלקינו... משהו כזה...

• הוסף לסימניות
יש ניגון על המילים אדון עולם שמיוחס לסבא מקעלם, מקובל שתלמידי הישיבה שרו אותו בדרך לגיא ההריגה...
אשמח אם מישהו יכול לעלות את זה לפה, או לחילופין לשלוח לי אותו במייל: y0533148630אין לכתוב כתובת מייל
(כמובן להחליף את הסולמית בשטרודל....)
כמו''כ אם למישהו יש את המילים והלחן של ''שקעה חמה'', אשמח לקבל כנ''ל....
אכן.
יש את זה באחד הדיסקים של הרב לוי יצחק שושן.

• הוסף לסימניות
המילים והלחן של ''שקעה חמה'',

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
שולחת

• הוסף לסימניות
אכן.
יש את זה באחד הדיסקים של הרב לוי יצחק שושן.
אדון עולם?
באיזה?
לא מצאתי בדיסקים שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה