דרוש מידע אדריכלית מומחית לבניה קלה, מכירים???

• הוסף לסימניות
לבניה קלה חשוב קבלן מקצועי...
מה השאיפה מהאדריכלית?

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לי ונראה איך אוכל לעזור
0527108656 בערי ציינוירט

• הוסף לסימניות
אני כרגע בתהליך הוצאת היתר בניה קלה על הגג של 2 דירות צמודות
הכתובת דואל היא : abg.org.ilשטרודלa

• הוסף לסימניות
לפני הכל הייתי שואלת מה הולכים לבנות?
כי התרגום לבניה קלה יכול להיעשות בקלות מאד,
יותר חשוב שתיקחי מישהי שמתמחה ומכירה את הצרכים, לא דומה תכנון ישיבה/ בית כנסת לתכנון דירה.....
ואגב,
יש חברות בניה לבניה קלה ברמה גבוהה (כדוגמת אוסטק שמיר ועוד)
שמקבלות את התכנון מהאדריכל ומכינות תכניות ביצוע ברמה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לפני הכל הייתי שואלת מה הולכים לבנות?
כי התרגום לבניה קלה יכול להיעשות בקלות מאד,
יותר חשוב שתיקחי מישהי שמתמחה ומכירה את הצרכים, לא דומה תכנון ישיבה/ בית כנסת לתכנון דירה.....
ואגב,
יש חברות בניה לבניה קלה ברמה גבוהה (כדוגמת אוסטק שמיר ועוד)
שמקבלות את התכנון מהאדריכל ומכינות תכניות ביצוע ברמה!
בהצלחה!
זה לבית כנסת וחשוב מישהי שעשתה את זה בעבר

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון בבתי כנסת ובישיבות.
צריך לדעת היטב את הדרישות, וכן לעבוד בתאום צפוף עם המהנדס.

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם בתי כנסת ועשיתי כבר הרבה בתי כנסת מפנלית אשמח לשמוע במה מדובר ואיך אוכל לעזור
7108656 @ וכו'
0527108656 פל'
בברכה

• הוסף לסימניות
ממליץ מאד על הילה חזן 0556700672
נראה לי שיש לה הרבה ניסיון עם מוסדות

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה