אדר נהדר לפורים ואיורים :)

• הוסף לסימניות
כמה איורים חביבים לקראת פורים המתרגש עלינו בצהלולים! :D
כרגיל בז'אנר הזה, הדמויות מותאמות לקהל כללי.

המשפט באנגלית - "ודאי שאני לחוץ! אני צריך לקרוא מגלה לאכול סעודה משלוח מנות וכו, - והכל תוך שעה וחצי!"

תהנו הנאה מרובה

ואלבפו"א, כמובן.

קבצים מצורפים

• חלל פ.png
    KB 730.3 · צפיות: 41
  • צץפ.png
    KB 617.3 · צפיות: 0
  • חייב איניש פ.png
    KB 455 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
כל ציור זריקת אנדרנלין! פצצה!
שים לב בדמות האפורה שיושבת על הספסל מבואסת, המרפק לא נשען בעליל על הרגל וזה די מוזר..

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים!
לא נכון לומר באנגלית inside an hour and a half
אלא in an hour and a half

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1537094:
ציורים מקסימים!
לא נכון לומר באנגלית inside an hour and a half
אלא in an hour and a half

העברתי ללקוח, תודה!
אך הוא אמר לי שזהו סוג של צורת ביטוי באנגלית באנגליה.

• הוסף לסימניות
יפים!
בפרט הראשון והאחרון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפתק שנשמט לחלל :D

• הוסף לסימניות
יפהפה!
בציור השני, הדמות האפורה קצת מעוותת, היד כאילו לא יוצאת בכלל מהכתף!

• הוסף לסימניות
השני לוקח בעייני!!!

אגב, בפונט האנגלי שבחרת לT הקטנה יש צורה של צלב... אם תרצה יש פונט מאוד דומה שאפשר להחליף רק את האות הזו(אמא שלי כמורה לאנגלית משתמשת בפונט זה קבוע ומחליפה את כל הT ידנית... אוכל לברר לאיזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1537242:
השני לוקח בעייני!!!

אגב, בפונט האנגלי שבחרת לT הקטנה יש צורה של צלב... אם תרצה יש פונט מאוד דומה שאפשר להחליף רק את האות הזו(אמא שלי כמורה לאנגלית משתמשת בפונט זה קבוע ומחליפה את כל הT ידנית... אוכל לברר לאיזה)

אוי! אתה צודק!
תודה רבה - אני ממש אשמח אם תברר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה