כללי אהממ... תמחור - מגזין מצורף דוגמאות

• הוסף לסימניות
אני עכשיו בשלבי סיום (ב"ה) של מגזין של כ-120 עמודים.

ות'אמת אגיד שאין לי מושג איך מתמחרים דבר כזה, (על בשרו של מגזין זה למדתי בכלל אידנדיזיין, כך שאין לי שום נסיון בדברים אלו, אבל בתכל'ס יצא לי מגזין ברמה די גבוהה).

צירפתי 3 דוגמאות של פנים המגזין, שתיים מהם יפים לטעמי ואחד יצא מפוקשש כך שתוכלו להעריך פחות או יותר את הרמה של המגזין בכללי (שנוטה יותר כלפי מעלה ביחס לפקשוש).

אשמח מאוד אם החבר'ה הטובים (תרתי משמע) בעלי הנסיון יוכלו להגיד לי טווח מחירים של מ... עד... ואני אתמחר משהו באמצע (כי כמובן שעשיתי קצת סחבת כתוצאה מהשימוש הראשון בתוכנה).

העזרה שלכם מאוד מאוד תעזור לי לקבוע מחיר ריאלי לדבר הענק הזה, שגזל ממני המון שעות, (ואולי בהמשך אני יעלה את המגזין לחוו"ד).

(נ.ב. היו לי תיקונים ושינויים בגוף הטקסט בכמה כתבות אחרי עריכתם)

מודה לכם מראש

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 800.9 · צפיות: 34
  • 2.png
    KB 668 · צפיות: 32
  • 3.png
    KB 318.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
5000-10000

ואפילו יותר ויותר

אבל הצעת מחיר מביאים לפני שמתחילים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1138786:
5000-10000

ואפילו יותר ויותר

מצטרף להנ"ל!

נ.ב.תעשה חשבון ש"לפחות" יצא לך לשעה 80 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאת צריכה לתמחר לפי מס' השעות שעבדת לאור העובדה שהתלמדת על האינדי.
לכן, תלכי לפי מחיר לעמוד. לדעתי 70-50 ש"ח לעמוד זה בהחלט יפה מאוד. (צריך לקחת בחשבון גם את היקף העמודים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1138830:
לכן, תלכי לפי מחיר לעמוד. לדעתי 70-50 ש"ח לעמוד זה בהחלט יפה מאוד. (צריך לקחת בחשבון גם את היקף העמודים).

צודקת!
לא שמתי לב שהיא מתלמדת... ולא שייך לקחת לפי שעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1138786:
5000-10000

ואפילו יותר ויותר

נכתב ע"י שרה רבקה;1138830:

תודה רבה לכל המגיבים בנתיים.

את האמת שלא תכננתי מחיר כל כך גבוה, אבל מבין התגובות אני רואה ש-6000 ש"ח (-120X50) הוא מחיר ריאלי לחלוטין, תודה.

• הוסף לסימניות
זה מתחיל
אבל זה 120 עמודים
תקח קצת יותר יקר ממה שחשבת
שיהיה לך ממה להוריד להם
והם לא יורידו אותך ממה שרצית להרויח

• הוסף לסימניות
עבודה מאד יפה.
בעמוד השלישי מומלץ להכהות את צבע הכותרת.

• הוסף לסימניות
הוא אשר דיברתי, דרוש 10 בכדי להתגמש בסביבות ה8-6

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1138999:
תודה רבה לכל המגיבים בנתיים.

את האמת שלא תכננתי מחיר כל כך גבוה, אבל מבין התגובות אני רואה ש-6000 ש"ח (-120X50) הוא מחיר ריאלי לחלוטין, תודה.
לעולם אסור לפחד לקחת מחירים גבוהים אם זה מגיע לך אין לך ממה לפחד בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה