כללי אוביקט מעוגן באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם שייך לעגן אוביקטים אך לקבוע שיהיו תחת תיבות הטקסט?
אני עם CS4, תודה!

• הוסף לסימניות
בחלון האופציות לסמן above line

• הוסף לסימניות
אני עם גרסה עברית ולא מוצאת הגדרה כזו

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך זה בעברית, אבל תחפשי את חלון האופציות של האוביקט המעוגן (בלחצן ימני עליו או בתפריט אוביקט) ושם יש שתי אפשרויות לבחור ביניהן - האפשרות השניה היא מתחת לטקטסט (אם הבנתי נכון - את רוצה שהאוביקט יעמוד מתחת לטקסט, לא?)

• הוסף לסימניות
תקבעי עיגון מעל השורה, ותעשי הזחה מטה.

• הוסף לסימניות
יש לי בחלון אופציה של בתוך הטקסט או מעל השורה, או של מותאם אישית, ושם אני לא רואה אפציה כזו.

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 125.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;474188:
תקבעי עיגון מעל השורה, ותעשי הזחה מטה.

זה לא עוזר לי, כי אני רוצה שהאוביקט ישב בדיוק מתחת לכותרות כל פעם.
וזה טקסט ארוך עם הרבה כותרות ותמונות רבות מאד ביניהם, ואם לא אעגן הכל, כל תזוזה זה חגיגה..
עם התמונות הסתדרתי מצוין, הגדרתי להם דחיית טקסט וזה יושב מעולה. רק האוביקט תחת הכותרות לא נענה!

• הוסף לסימניות
חשבתי שכוונתך מאחורי הטקסט.
עכשיו אני מבינה שכנראה הכוונה למטה ממנו, (כמו קו תחתי למשל).
אם כך את צריכה להגדיר מותאם אישית, יחסית אל השורה, ולהזיח מטה.

• הוסף לסימניות
כוונתי אכן לשים מאחורי הטקסט, אני מצרפת דוגמא
אני רוצה שהקוביה תהיה תחת הכותרת כמו בתמונה, וכרגע זה לא עם אוביקט מעוגן!
כל האופציות שניסיתי שם בחלון האפשרויות לא הועילו עדין...

קבצים מצורפים

• יב.jpg
    KB 47.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
זכור לי שמה שכתבתי זה הפתרון.
ועכשיו זה לא מצליח לי.
אבל יש עוד דרך - לתת לאובייקט שיטת שילוב של מולטיפלי, ואז אע"ם שזה מעל - זה שקוף.

• הוסף לסימניות
תודה על הנסיון לעזור!
איפה אני מגדירה שיטת שילוב? אנסה אולי זה יעזור...

• הוסף לסימניות
תפריט אובייקט - אפקטים - שקיפות
בשורה הראשונה בחלון שנפתח

• הוסף לסימניות
סטרט, עכשיו ניסתי לעשות את זה, וזה הולך מצוין, תעמדי אחרי המילים "התקופה הראשונה", תדביקי את האוביקט - ואז צריך לשחק עם הגדרותיו. אם את רוצה אשלח לך קובץ פתוח שתראי. בהצלחה!
אגב, את צריכה לבחור את האופציה של "בתוך הטקסט או מעל השורה" ושם לסמן את האופציה השניה, ולשחק עם המיקומים. אחרי שזה ממוקם כמו שצריך - פשוט תני לו סגנון אוביקט - ואז זה ירוץ לך בכל הכותרות.

• הוסף לסימניות
צודקת!
אני עמדתי לפני המילים 'התקופה הראשונה' ושם הדבקתי, ולא בסוף הכותרת, ופה כנראה היתה הבעיה.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה