כללי אוביקט של אילוס' - משתנה בהעברה לאינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה מוזרה מאוד:
יש לי אובייקט באילוס', ואני רוצה להעביר אותו לאינדזיין.

כך זה נראה באילוס:
צפה בקובץ המצורף 235186
וכך זה יוצא באינדזיין:
צפה בקובץ המצורף 235187
לא משנה צורת ההעברה: בין אם העתק-הדבק, בין בהדבקת הקובץ כולו דרך פקודת פלייס וכו'.

אני עושה פעולות כאלה כל יום, ופעם ראשונה שזה קורה לי. לא הצלחתי לעלות על הפתרון.

זה נראה כאילו הצבע הלבן של האובייקט נעלם, ובמקומו נשאר רק הצל שלו. ניסיתי עם כל מיני אובייקטים, פתחתי קבצים חדשים, העברתי מהכא להתם, וזה חוזר על עצמו.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 23.8 · צפיות: 14
  • 2.png
    KB 32.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תגדיר קודם את המסמך ל- cmyk בהגדרות המסמך באילוסטרייטור
ורק אח"כ תעתיק לאינדיזיין ותראה פלאות...

• הוסף לסימניות
שאלה לא קשורה, איך אתה מעלה לפורום תמונה שמוצגת באמצע הטקסט ולא בסוף הטקסט כקובץ מצורף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1591422:
שאלה לא קשורה, איך אתה מעלה לפורום תמונה שמוצגת באמצע הטקסט ולא בסוף הטקסט כקובץ מצורף?

גם אני מצטרפת לשאלה...
כבר זמן רב שאני תוהה איך רבים כאן עושים זאת... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1591066:
יש לי בעיה מוזרה מאוד:
יש לי אובייקט באילוס', ואני רוצה להעביר אותו לאינדזיין.

כך זה נראה באילוס:
צפה בקובץ המצורף 235186
וכך זה יוצא באינדזיין:
צפה בקובץ המצורף 235187
לא משנה צורת ההעברה: בין אם העתק-הדבק, בין בהדבקת הקובץ כולו דרך פקודת פלייס וכו'.

אני עושה פעולות כאלה כל יום, ופעם ראשונה שזה קורה לי. לא הצלחתי לעלות על הפתרון.

זה נראה כאילו הצבע הלבן של האובייקט נעלם, ובמקומו נשאר רק הצל שלו. ניסיתי עם כל מיני אובייקטים, פתחתי קבצים חדשים, העברתי מהכא להתם, וזה חוזר על עצמו.

תבדוק בחלון התכונות אם הצבע הלבן לא מוגדר כאוברפרינט.

קבצים מצורפים

• 2015-04-23_205845.jpg
    KB 15.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1591475:
גם אני מצטרפת לשאלה...
כבר זמן רב שאני תוהה איך רבים כאן עושים זאת... :)

לתצוגת הקבצים תוך כדי הטקסט:
לאחר העלאת הקבצים
לשים את הסמן במקום הרצוי בטקסט
להכנס לסמל סיכה המשרדית - ניהול קבצים מצורפים
ללחוץ לחיצה כפולה על שם התמונה הרצויה מתוך הרשימה.

• הוסף לסימניות
גרפיקנער, יותר בריא לעשות את הצל באינדיזיין. ולהעביר צורות בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1591573:
גרפיקנער, יותר בריא לעשות את הצל באינדיזיין. ולהעביר צורות בלבד.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
נס שלא אמר 'קורל'... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה