דרוש מידע אוגרים מעוצבנים

• הוסף לסימניות
שלום
לפני כחודש קנינו 2 אוגרים הם היו רגועים והיו נראים בסדר.
לפני כשבועיים הם התחילו לראות מעוצבנים מאד רב היום מתחפרים בנסורת ללא נוע וכשכן ערים הם מרבים לנשוך אחד את השני ולנסות לצאת מהכלוב . היה להם גלגלת כזאת שאהבו להסתובב עליה והם הפסיקו לגמרי לעלות עליה.
מה יכול להיות שקרה להם? אני רוצה להעביר אותם הלאה ומתלבטת מה המצב שלהם...

• הוסף לסימניות
נשמע שיש שם לידה קרובה..
תבדקו בנסורת שאין ילודים (נראים כמו תולעים קטנות כאלו..)

• הוסף לסימניות
זה 2 זכרים... (ככה בכו"א אמרו לי המוכרים)

• הוסף לסימניות
אם הם רבים בניהם צריך להפריד,
היה לי גם 2 אוגרים שרבו אחד היה נושך והשני היה עדין יותר, הוא פצע אותו, והוא מת מזיהום.

• הוסף לסימניות
מה למעשה עושים עם אוגרים שאין בהם חפץ????
חייבת להתפטר מהם בדחיפות...

• הוסף לסימניות
אנחנו בזמנו לפני כ8 שנים העברנו אותם לישיבה של בחורים מתקשים הם שמחו עם חיות מחמד בשביל הבחורים לתרפיה.

• הוסף לסימניות
יד שתיים ואגורה,

• הוסף לסימניות
שלום
לפני כחודש קנינו 2 אוגרים הם היו רגועים והיו נראים בסדר.
לפני כשבועיים הם התחילו לראות מעוצבנים מאד רב היום מתחפרים בנסורת ללא נוע וכשכן ערים הם מרבים לנשוך אחד את השני ולנסות לצאת מהכלוב . היה להם גלגלת כזאת שאהבו להסתובב עליה והם הפסיקו לגמרי לעלות עליה.
מה יכול להיות שקרה להם? אני רוצה להעביר אותם הלאה ומתלבטת מה המצב שלהם...

• הוסף לסימניות
בחורף האוגרים פעילים פחות וישנים יותר.
קשה לדעת מה גורם להם לעצבנות (לבדוק שיש להם מספיק אוכל ומים).
בכל אופן, אפשר לשאול בחנות לבע"ח אם הם מוכנים לקבל אותם.
או להציע למסירה/מכירה.

שלא ייגרם צער בע"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה