אודה לחוות דעתכם בנוגע לבחירת תוכנית - תוספת בנייה

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים לפני בנייה, ב"ה,
תוספת חדר + מרפסת לדירה
זו הוצאה כספית מכובדת, השטח כבר מאד דרוש, ואני רוצה שיהיה הכי-הכי נכון.................. (מי לא רוצה?)

קשה לי להחליט. (סתם עניין כללי)
אשמח לשמוע המלצות/ דיס,
אם הערות והארות אשמח לקבל מבט נוסף
תודה מראש

*לגבי אמבטיה קיימת - היא קטנה! ממש צפופה. חשבתי בכל מקרה לשנות פתח כמו שמופיע בסקיצה 4 - נראה לי יתרום, ואולי גם לבטל את הנישה לכיור החיצוני ולהוסיף לאמבטיה (ולהגדיל את השירותים הקטן 0 גם הוא מדויק מדי)
וליצור נישה לכיור ע"ח המטבח

(מקווה שהבנתי איך 'להעלות' בקובץ פתוח )

ולהלן:
1666174942367.png
1666174991501.png
1666175079280.png
1666175130258.png
1666175243047.png

• הוסף לסימניות
התשובות שתקבלו פה לא יתייחסו לצרכים הספציפיים שלכם.
בגדול נראה ש4 הכי מוצלח. לטעמי. תלוי בצרכים.
אבל כדאי להעמיד את הרהיטים הרצויים בחדר כדי לראות שהכל נכנס.

• הוסף לסימניות
גם לטעמי תוכנית 4 הכי מוצלחת,
מאיפה הכניסה למרפסת שאתם מוסיפים? (- לא סימנתם בתוכנית)

• הוסף לסימניות
לדעתי תוכנית 4 גם הכי מוצלחת .
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן !!
מעריכה !

למעט תוכנית 2 שמיקום הפתח למרפסת רלוונטי לקביעת אורך החדר, בכל היתר - הפתח למרפסת מהחדר החדש. ( לא סומנו פתחים לא חלונות ולא דלתות, מיקום מדויק שלב הבא )

באמת זה תלוי בצרכים.
אבל מה לעשות שצריכים גם וגם וגם...
מה התיעדוף? שאלה טובה!

חשוב לי חדרים גדולים,
רגילה לחדר הורים גדול, יהיה לי חסרון לעבור לקטן.
וגם חדר נוסף חדש - חשוב לי הגודל , רוצה אפשרות תאורטית ל3 ילדים (4 זה כבר מוגזם)
החסרון של תוכ' 4, זה שחדר הילדים הנוסף קטן יותר ומן הסתם מאפשר פחות.
מצד שני, המעבר והגישה למטבח ולפינת שירות (מ.כביסה מתחת לקטע המקורה) יתרון,
מצד שלישי, ביתר התוכניות יש - חדר השירות מהמטבח. יורחב וייסגר - ע"ח מ. קיימת . רק הגישה לא תהיה.
וזה חסרון שכבר מוכר לי מהדירה כפי שהיא היום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה