החיים מצחיקים :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לאיזה חברות יש?
בסופר פארם אפילו לא הבינו מה שאלתי
בסופר פארם אפילו לא הבינו מה שאלתי
בסופר פארם אפילו לא הבינו מה שאלתי![]()
@החיים מצחיקים :) באמת,לאיזה חברות יש?
בסופר פארם אפילו לא הבינו מה שאלתי![]()
כל אודם שלהם כשר?אני יודעת שרבלון כשר וגם מייבלין
איזה כשרת אין לי מושגגג!
ליד הבית שלי פחות ידעודווקא בסופר פארם יודעים יפה מאד קניתי כבר לפני כשבועיים \שלוש
וכבר אז ידעה הדיילת הרוסיה להצהיר בגאווה שזה כשר לפסח!
יש רשימה ל הרב זריצקי נדמה לי של מותגי הקוסמטיקה המאושרים לפסח.
בזמנו ביררתי ואמרו לי שכןכל אודם שלהם כשר?
ממש אשמח למידע.
תודה רבה.
יודעת אצל מי בררת?בזמנו ביררתי ואמרו לי שכן
האמת שלא מקור מוסמך חברה שלי..ודעת אצל מי בררת?
משהי כתבה לי עכשיו שזה כשר מטעם הכשר 'בית יוסף'האמת שלא מקור מוסמך חברה שלי..
חכי אני אשאל אותה מאיפה לה המידע
תיקון טעות! ע''פ קו ההלכה הספרדי שפוסקים ע''פ מרן הופתעתי לראות מבדיקה שלא צריך. למרות (לי) שנראה שיש כאן עניין של החמרה ולא כמו שאר תמרוקים ...כדאי לדעת שגם לשיטת מרן הרב עובדיא שאודם לא צריך כשרות פסח
באודם עם טעם כן! שימו לב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים