דרוש מידע אודם עמיד כשר לפסח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שרבלון כשר וגם מייבלין
איזה כשרת אין לי מושגגג!

• הוסף לסימניות
דווקא בסופר פארם יודעים יפה מאד קניתי כבר לפני כשבועיים \שלוש
וכבר אז ידעה הדיילת הרוסיה להצהיר בגאווה שזה כשר לפסח!
יש רשימה ל הרב זריצקי נדמה לי של מותגי הקוסמטיקה המאושרים לפסח.

• הוסף לסימניות
דווקא בסופר פארם יודעים יפה מאד קניתי כבר לפני כשבועיים \שלוש
וכבר אז ידעה הדיילת הרוסיה להצהיר בגאווה שזה כשר לפסח!
יש רשימה ל הרב זריצקי נדמה לי של מותגי הקוסמטיקה המאושרים לפסח.
ליד הבית שלי פחות ידעו
הדיילת הערביה אמרה שהיא לא מבינה :sneaky:

• הוסף לסימניות
המותגים הכשרים:

קבצים מצורפים

• image (4).png
    image (4).png
    KB 170.1 · צפיות: 163
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת שלא מקור מוסמך חברה שלי..
חכי אני אשאל אותה מאיפה לה המידע
משהי כתבה לי עכשיו שזה כשר מטעם הכשר 'בית יוסף'
אם יש לך מידע אחר אשמח לשמוע,
כי זה לא מספק אותנו.

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת שגם לשיטת מרן הרב עובדיא שאודם לא צריך כשרות פסח
באודם עם טעם כן! שימו לב.

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת שגם לשיטת מרן הרב עובדיא שאודם לא צריך כשרות פסח
באודם עם טעם כן! שימו לב.
תיקון טעות! ע''פ קו ההלכה הספרדי שפוסקים ע''פ מרן הופתעתי לראות מבדיקה שלא צריך. למרות (לי) שנראה שיש כאן עניין של החמרה ולא כמו שאר תמרוקים ...

• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו תשובה בנושא מהאתר הידברות מאמינה שיעזור לכן

שלום וברכה,
רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בפסח באיפור שאני משתמשת כל השנה או אם צריך לקנות חדש.
וכן האם זה צריך אישור כשר לפסח.
תודה רבה

תשובה​

שלום רב,
אפשר, ואין חיוב שיהיה עליו אישור כשר לפסח.
מקורות: יעויין בספר אור לציון חלק ג' (פרק ח סעיף ו).
בברכה,
הלל מאירס
מתחזקים בתחילת הדרך - רוצים להתייעץ בטלפון, לשתף ולברר דברים חשובים שטרם קיבלתם עליהם תשובות? חייגו אלינו להידברות - 03-6106061.
רוצים להשתתף בשיעור תורה פרטי בווידיאו דרך ווטסאפ? שלחו אלינו הודעה למספר 052-9551569

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה