עזרה אוהבים לענות למחקרים? ורוצים לעזור לנו לסיים את הלימודים?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לענות שם ויש שם כמה דברים שחייבים לענות עליהם אבל הם לא קיימים אצלי
כמו
כמה ילדים יש? - אם אמרתי שאני רווקה אז איך יהיו לי ילדים...
כמה שעות אתה עובד? - אם אמרתי שאני לא עובדת ..
השכר הממוצע למשק הינו 13,500 האם שכרך ... - אם אמרתי שאני לא עובדת ..
ואני בטוחה שיש עוד דברים כאלו השאלה אם אני עושה להם בוא נגיד 0 .. זה לא הורס לכם במחקר
אולי עדיף שפשוט תורידו את הכוכבית שם..
בינתיים לא עניתי ואני לא יכולה לעבור לעמוד הבא
אז תכתבו איך אתם מעוניינות שאני יענה..
ואז אני ימשיך עם זה

מס' הילדים, שעות ושכר - תכניסי 0
זה לא הורס
אם אני הוריד את הכוכביות יהיה חסר לי מידע.

• הוסף לסימניות
חוץ מזה השאלות מבלבלות מאוד, לעיתים חוזרות על עצמן בניסוחים שונים, זה בכוונה?

ככה השאלון בנוי. זה שאלון מדעי, לא שאלון שאני בניתי. ואם תעשי גוגל תמצאי אותו (MSQ, STAI-S) שאלון מדעי בנוי בצורה כזו כדי לוודא עקביות בתשובות.

• הוסף לסימניות
מס' הילדים, שעות ושכר - תכניסי 0
זה לא הורס
אם אני הוריד את הכוכביות יהיה חסר לי מידע.
בסדר נשלים עכשיו
השכר הממוצע למשק הינו 13,500 האם שכרך ... בזה עשיתי הרבה מתחת הממוצע
שיהיה לכם בהצלחה :)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה