אוהבת בית יפה?<<<<< כנסי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב, לתשומת לבך,
נתון מאוד משפיע זה באיזה דירה גרים- בשכירות או בדירה שלך.
ברור שמי שגרה בדירה שכורה תעדיף לשדרג עם וילון ולא עם בלטות:/ וכמובן לא תרצה להשקיע הרבה כסף...

• הוסף לסימניות
עניתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1436388:
אגב, לתשומת לבך,
נתון מאוד משפיע זה באיזה דירה גרים- בשכירות או בדירה שלך.
ברור שמי שגרה בדירה שכורה תעדיף לשדרג עם וילון ולא עם בלטות:/ וכמובן לא תרצה להשקיע הרבה כסף...

ועוד משהו, צריך לקחת בחשבון שיש כאלו שמתגוררות בדירה חדשה או שכבר שיפצו/קנו את שאר הדברים ונשאר להם "לשדרג" רק עם וילונות...

• הוסף לסימניות
עניתי.
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל מי שענתה!

• הוסף לסימניות
רק לי זה פותח את הסקר באפשרות הניהול שלו?
אני יכולה לשנות את השאלות, את התשובות....
מה קורה כאן?

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1436782:
רק לי זה פותח את הסקר באפשרות הניהול שלו?
אני יכולה לשנות את השאלות, את התשובות....
מה קורה כאן?

חני

הי תודה על תשומת הלב
רק עכשיו אני שמתי לב
סדרתי את זה
מקווה שסודר

• הוסף לסימניות
תגידי לי אם זה סודר
אני ממש בלחץ מזה

• הוסף לסימניות
אני בהלם משהו שינה לי את זה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
עכשיו נכנסתי. כרגע זה לא במצב עריכה, אבל נראה שחסר שם דברים.
לדוגמא יש רק אפשרות אחת לשאלה - היכן תעדיפי לקנות וילונות

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
תודה!

ניסתי לסדר את זה ככל יכולתי.
לא ממש מבינה את מי שהחליט לטפל לי בזה.

רק רציתי להודות לו , כי עכשיו יש לי עבודה כפולה ומכופלת.
\

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1437294:
נכנסתי עכשיו בכלל לא מגיעה לסקר :(
הי
אני השבתתי את זה
תודה ענקית בכל מקרה!

ותודה ענקית ענקית לכל מי שענה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה