אוהל במירון

• הוסף לסימניות
למה צריך בכלל אוהל? את לא יכולה להביא מזרון לציון, ולישון שם? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1248088:
לא מפחיד בכלל!!!
אבל מאתגר ושווה להצטייד טוב ולדעתי אין משהו יותר טוב במירון מאוהל פרטי
אוכל אפשר לשמור על מנגל ובמקום הפחמים להכניס נרות נשמה וכו'
מה שברור שבחיים הילדים לא ישכחו את החויה!

ספר לנו אח"כ איך היה :)
בהצלחה!

מזתומרת להצטייד טוב? זה כבר מתחיל לעניין....
יש המלצות? טיפים? רשימות? משו...

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה גיל הילדים ומה האופי שלהם.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה בטיחותי עם ילדים קטנים, גם אם הם ממושמעים כמו סרגל...יכולים לצאת לטייל באמצע הלילה בלי שתרגישו או משהו, ובכלל, אולי תחכו לשבת שיהיה בה מקום פנוי מסודר נורמאלי זה עדיין חוויה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1248188:
לא נראה לי שזה בטיחותי עם ילדים קטנים, גם אם הם ממושמעים כמו סרגל...יכולים לצאת לטייל באמצע הלילה בלי שתרגישו או משהו,

לידעתכם מאות משפחות נופשים באוהלים בחופי הארץ עם ילדים ולא קורה כלום
כמובן של הורה מכיר את החברה שלו ולפי זה הוא צריך להחליט...

להצטייד טוב.. ציידנית טובה לדגים ולסלטים, שולחן פיקניק מתקפל, בחירת מקום שקט מואר ומאווור ומוגן ויש כאלו במירון רק צריך לחפש ולזהות אותם,
אני מצטייד גם עם מצבר - כמו של רכב - עם מאוור ואור באוהל וכו'...
חומר נגד ייתושים

וכמובן כדור לשינה:p

• הוסף לסימניות
וסעודות?
עם כל ה"כוכבים" בהכנסת אורחים?
רק בחורי ישיבות מסוגלים

• הוסף לסימניות
זה בסידר
תהיו רגועים כולכם, נשארתי באוהל שלי בבני ברק
לאכול מההכנסת אורחים האישית שלי

קוד:
ולפי הפרצופים המבוהלים שצרפת (של הילדים?) אז לא נראה לי שיש שאלה

ואלו הפרצופים של הילדים שלי עכשיו:p:p:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה