כללי אוווף פוטושופ נסגר באמצע

• הוסף לסימניות
האם לפוטושופ יש שמירה אוטומטית?
עבודה של הרבה זמן נסגרה באמצע
מה עושים????

• הוסף לסימניות
מברכים בכוונה כפרת עוונות.

• הוסף לסימניות
CS6?
נראה לי שאמרו שיש בו שמירה אוטומטית.

• הוסף לסימניות
אני שמתי לב שזה קורה לי כשאני פותחת קובץ חדש תוך כדי עבודה על קובץ אחר
אז אני תמיד שומרת לפני פתיחה של קובץ חדש

• הוסף לסימניות
בלית ברירה, אחרי ברכת כפרת עוונות בכוונה תחילה, כפי דברי PARK, פתחתי קובץ חדש ואחרי שעבדתי עליו שעה עגולה, הצלחתי להגיע למקום שבו נעצר המחשב שלי אחרי 3 שעות עבודה...
ב"ה מאחורי...

• הוסף לסימניות
מזל טוב. בד"כ התוצאה השניה יותר טובה עקב התרגול והידיעה הברורה לאן לחתור.
פעם הבאה אל תהסס, CTRL+S.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1351763:
אני שמתי לב שזה קורה לי כשאני פותחת קובץ חדש תוך כדי עבודה על קובץ אחר
אז אני תמיד שומרת לפני פתיחה של קובץ חדש

לאו דוקא פתיחת קובץ חדש. כל מחשב עם הבאג שלו.
תמיד כדאי לשמור את הקובץ בשלב הראשון ליצירתו. ולהמשיך לשמור שוב ושוב תוך כדי עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה