דרוש מידע אוזניות אלחוטיות Airpods 3rd Generation מומלץ ?

• הוסף לסימניות

אני מחפשת המלצות לאוזניות אלחוטיות Airpods 3rd Generation​

• דגם: 3rd Generation
  • אוזניות עם טעינת Lightning חוטית
  • הדור ה-3 של AirPods עם סאונד מרחבי ומעקב דינמי אחר תנועת הראש לחוויית האזנה תלת ממדית סוחפת
  • בעלות עיצוב המאפשר להרכיב אותן בדיוק בזווית שתתאים לנוחות שלכם ובאופן שבו הסאונד יישמע הכי טוב
  • טעינת Lightning באמצעות כבל (ללא טעינה אלחוטית)
  • אקולייזר אדפטיבי לכיוון מדויק של הסאונד
  • חיי סוללה של עד 6 שעות האזנה ועד 4 שעות שיחה
  • עמידות לזיעה ומים בתקן IPX4
ממה שאני רואה , לא מצויין שם שזה מבודד רעשים..
יעזור לי לשמוע ממישהו שמשתמש בזה גם לגביי הבידוד רעשים וגם בכללי אם מומלץ
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
די דחוף
תודה

• הוסף לסימניות
כן, יש את זה לאחותי וזה עובד מצוין עם בידוד רעשים ממש טוב, היינו עומדים לידה סנטימטר ממנה והבנאדם לא שומע מילה עד שמוציאים לה את האוזנייה...
אמא שלי הסכימה לה להשתמש רק באוזניה אחת, כדי שהיא תוכל לשמוע משהו.
היא ממש התלהבה על האוזניות האלה, ניסתה להכריח אותי לקנות גם אבל היו לי כבר 3 זוגות.

• הוסף לסימניות
האם אוזניות אלה מתחברות לנייד רגיל (לא אפל) כשר?

• הוסף לסימניות
כן, יש את זה לאחותי וזה עובד מצוין עם בידוד רעשים ממש טוב, היינו עומדים לידה סנטימטר ממנה והבנאדם לא שומע מילה עד שמוציאים לה את האוזנייה...
אמא שלי הסכימה לה להשתמש רק באוזניה אחת, כדי שהיא תוכל לשמוע משהו.
היא ממש התלהבה על האוזניות האלה, ניסתה להכריח אותי לקנות גם אבל היו לי כבר 3 זוגות.
@למבורגיני אדום בוהק קודם כל תודה רבה !
וזה בטוח הדגם שרשמתי ?

Airpods 3rd Generation​

כי ביתרונות שלו לא היה רשום על בידוד רעשים לעומת דגמים אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה