לפאלפון C2, לשיחה ולמוזיקה...לדיבור או למוזיקה?
רעיון מעולה,JBL, בד"כ מתחברות לכל המכשירים,
תמיד תוכלי לבקש מהמוכר- לבדוק בחנות,
מוכר שלא ייתן, - לא כדאי לקנות אצלו,
זה אומר עליו הרבה, גם לגבי האחריות, וכן הלאה.
אמרת שאת מוכנה להשקיע...רעיון מעולה,
הבעיה שזה מתנה...
אין לי בעיה להוציא כסף,אמרת שאת מוכנה להשקיע...
אין לי בעיה להוציא כסף,
אבל איך אני אקח את הפאלפון ואבדוק עליו?
אני לא קיבלתי אף מתנה.קיבלת מתנה אוזניות, או פלאפו
מתחבר לכל הC2? או לסוגים מסוימים?JBL ספורט.
נוח, איכותי ומתחבר לנוקיה 208 ו- C2.
לא יודעת על השאלות הראשונות.אני לא קיבלתי אף מתנה.
אני מעונינת לתת אוזניות בלוטוס למישהו שיש לו פלאפון C2
מתחבר לכל הC2? או לסוגים מסוימים?
ואיזה מהם?
ראיתי שיש להם כל מיני סוגים?
וכמה עולה בערך?
תודה אבל מעדיפה בלי חוט... יותר נוח, לא?לא יודעת על השאלות הראשונות.
עולה בין מאה למאתיים שקל.
![]()
אוזניות אלחוטיות JBL Tune 115BT עם מיקרופון Bluetooth במגוון צבעים - אזל מהמלאי זמנית! - ₪121
אוזניות In-ear מבית JBL בעלות דרייברים איכותיים, שלט ומיקרופון מובנים עג הכבל ומתאמי אוזניים ארגונומיים לנוחות שימושמקט 6925281962752במגוון צבעים: לבן, אדום, שחוראיכות צליל יוצאת מגדר הרגילצליל חי ועשיר בעל באסים מודגשים ורמת דיוק גבוהה במיוחדלאוזניות שלט בעל כפתור אחד ומיקרופון המובנים על גבי...www.net-print.co.il
זה ספציפית אוזניות בלוטוס ספורטתודה אבל מעדיפה בלי חוט... יותר נוח, לא?
מה ששמת כאן, הם טובים? ממליץ עליהם?אפשר לבקש מהמוכר שיבדוק את בחנות,צפה בקובץ המצורף 1296694
או שייתן אחריות ע"כ, שזה מתחבר!
אחרת- לא כדאי לקנות,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים