אוזניים סתומות!!!

• הוסף לסימניות
[FONT=&quot]כן. אצלי היו אזניים סתומות לתקופה כתוצאה מצינון.הצינון באף לא היה משמעותי (הוא אפילו לא נסתם, כלומר- יכלתי להגיד מם ונון ללא הגבלה) אבל אין לי מושג איך זה קרה מבחינה ביולוגית- נכנסו לי נוזלים לאוזן הפנימית. [FONT=&quot]כ[/FONT]ל דבר שמעתי כמו בתוך מים. ב"ה זה עבר די מהר, אבל אם זו התופעה אצל פותחת האשכול- אני מבינה את הסיוט שבדבר.

[/FONT]
אצלי זה נראה לי הסיבה,
וזה פשוט סיוט...
מה אני עושה עכשיו???

• הוסף לסימניות
אשכול עתיק... ובכל זאת אשמח לדעת האם הבעיה נפתרה אצל הכותבים כאן וכיצד?

• הוסף לסימניות
אשכול עתיק... ובכל זאת אשמח לדעת האם הבעיה נפתרה אצל הכותבים כאן וכיצד?
לא כתבתי כאן אבל אני סובלת מזה לעתים קרובות ומי חמצן לא עוזר לי. אני הולכת לרופא אא"ג והוא עושה לי שטיפה ולפעמים גם סקשן וזה הדבר היחיד שפותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
האם חלית בשפעת מקסיקו או בקורנה ?
יש מצב שהתנפחו בלוטות וחסמו את הסינוסים ולכן ישנם נוזלים (כמו שקורה לילדים קטנים)

הפתרון לזה הוא ניקוז נוזלים
או דרך ניתוח כפתורים או רפלקסולוגיה (מליצה על ריני פליישמן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה