אוטוקד 2020

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה ב hatch אני לא מצליחה לשנות שיהיו נקודות אחיזה כדי שיהיה אפשר למתוח להגדיל או להקטין
משהי יודעת איך עושים את זה באוטוקד 2020?
תודה

• הוסף לסימניות
משערת שזו תשובה שתקפה לכל הוורסיות כי את 2020 אני לא מכירה מקרוב
כנראה האופציה 'אנוטיישן' בחורה שם
תבטלי אותה ויחזרו לך נק' האחיזה
(יש 2 אופציות לגבולות האטש-
או ע"י נקודות אחיזה,
או מילוי של צורה שנמתח ומשתנה יחד איתה)

• הוסף לסימניות
משערת שזו תשובה שתקפה לכל הוורסיות כי את 2020 אני לא מכירה מקרוב
כנראה האופציה 'אנוטיישן' בחורה שם
תבטלי אותה ויחזרו לך נק' האחיזה
(יש 2 אופציות לגבולות האטש-
או ע"י נקודות אחיזה,
או מילוי של צורה שנמתח ומשתנה יחד איתה)
תודה רותי אבל לא הבנתי:(
תוכלי להסביר לי יותר לא מוצאת את אנוטיישן'

• הוסף לסימניות
1594019523859.png

• הוסף לסימניות
לבטל את הבחירה של שניהם במידה ואחד מהם בחור:
לכידה.PNG

עריכה- אני רואה שהם אפורים אצלך, לא ניתנים לבחירה או לביטול.
נסי אחרי שההאטש כבר קיים
זה וודאי זה... צריך רק למצוא איך לבטל

• הוסף לסימניות
היי,
גם אני עם אותה בעיה בגרסת אוטוקד 2020..
זה מוזר ממש!
ניסיתי את הפיתרון שרותי מציעה אבל כאילו כלום.

אמא טובה!
הצלחת לסדר את הבעיה?
תעדכני אותי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי, זה לא קשור לאוטוקד 2020
לא להעליל עלילות שווא...;)

כשהאטש בחור ישנן 2 אופציות-
או ללחוץ על האפשרות אסוצייטיב כנ"ל, או להזיז את ההאטש ממקומו והוא יקבל גבולות משל עצמו
(כמובן שהאפשרות תתכבה אוטומטית כך..)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה