עזרה אוכל לחיילים בדרום הר חברון

• הוסף לסימניות
אני משתתף קבוע בשיעור תורני דרך הזום, ומשתתפים שם מכל המגזרים,
היום עלה בשיעור אחד החברים שגויס למילואים, שמירה על יישוב בדרום הר חברון, [באמצע שום מקום, לפי מפת גוגל]
ומשיח לפי תומו סיפר שכמות האוכל לא מספקת, אבל הם לא דורשים יותר כי זה לא זמן לבקש יותר.

אם אתם/ן מכירים מישהו שיכול לעזור להם, אשמח לתת פרטים ליצירת קשר.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שיש אינספור ארגונים שישמחו לעזור להם
תבדקו פה

• הוסף לסימניות
היום עלה בשיעור אחד החברים שגויס למילואים, שמירה על יישוב בדרום הר חברון, [באמצע שום מקום, לפי מפת גוגל]
ומשיח לפי תומו סיפר שכמות האוכל לא מספקת, אבל הם לא דורשים יותר כי זה לא זמן לבקש יותר.

הסתדרת?

• הוסף לסימניות
משפחה שיכולה לשלוח להם ספציפית... (לא ארגון, יעזור?)
בוודאי
מה זה משנה מי יביא להם,
הם אמורים להיות שם עד סוף המלחמה, לא כולם ממש צעירים חלקם התנדבו לעשות מילואים,
ומגיע להם אוכל פעם ביום....

• הוסף לסימניות

@פנסאית יכולה לעזור,
גם אני יכולה לנסות..
אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
שמעתי משתיים שבני המשפחה שלהן במילואים בבסיס בצאלים, שגם שם אין מספיק אוכל. מתקיימים על מנות קרב, וזה לא פשוט במשך כמה שבועות...
אם יש כאן מישהו שקשור לארגונים שמכינים אוכל לחיילים ויכול להפנות אותם לשם זה יהיה מבורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה