אוכל .. קדימה אוכל ..

• פותח הנושא P360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פתחנו את השבוע עם אוכל ונסיים אותו איך לא .. שוב עם אוכל ..
מצטער מראש על בלוטות הטעם שלכם {:
לתמונות נוספות מהסשן הזה מוזמנים להציץ בתיק העבודות שלי .

full

full

full

• הוסף לסימניות
וואו!
תמונות מיוחדות ותאורה מהממת שמוציאה לגמרי את האוכל מהמחשב....
מהר טישיו לנגב את הרוק!....

• הוסף לסימניות
מגרה לגמרי!
אני אישית לא מבינה בצילומי אוכל.
לטעמי בתמונה הראשונה שולחן/מפה כהה היו עושים את העסק יותר דרמטי, במיוחד שמדובר בבשר

• הוסף לסימניות
מגרה לגמרי!
אני אישית לא מבינה בצילומי אוכל.
לטעמי בתמונה הראשונה שולחן/מפה כהה היו עושים את העסק יותר דרמטי, במיוחד שמדובר בבשר

הצילום מתבצע תוך כדי עבודה בלי אפשרות לתכנן ולהכין כל פריים ומבלי להפריע לעובדים ..אזז ..

• הוסף לסימניות
שמוליק,
ואם אוכל, אז עוד פעם כפפות ...
יפה מאד... והבזקי המלח (?) ברגע הנכון.

• הוסף לסימניות
אני יסביר את הקטע עם הכפפות ..
הצילום מתבצע עבור פרסום לעסק ואי אפשר לפרסם תמונות עסקיות ללא כפפות .. לצערי .. גם אני לא אוהב את המראה של הכפפות . אבל אין ברירה

• הוסף לסימניות
אני יסביר את הקטע עם הכפפות ..
הצילום מתבצע עבור פרסום לעסק ואי אפשר לפרסם תמונות עסקיות ללא כפפות .. לצערי .. גם אני לא אוהב את המראה של הכפפות . אבל אין ברירה
דווקא אהבתי מאד את הכפפה כאן.
היא נותנת תחושה אסתטית אבל היא מלוכלכת היטב מה שנותן אותנטיות טבעית מהממת!

• הוסף לסימניות
יופי של צבעים ותאורה.
לגבי החיתוכים כבר אמרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה