אולי את מכירה את המתכון הזה?

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מתכון ישן שאבד לי. עוגת שוקולד עם קרם, שהוא בעצם חלק מהעיסה של העוגה שמוציאים לפני האפייה, ושופכים על העוגה כשהיא עוד חמה. מתכון יחסית פשוט.

• הוסף לסימניות
אולי זה...
3 כוסות קמח
3 כוסות סוכר [אני שמה קצת פחות]
7 כפות קקאו
כף קפה
כוס וחצי מים פושרים
כוס וחצי שמן
3 כפות תמצית רום
שליש כוס יין
לערבב במיקסר באיטיות ולהוסיף 6 ביצים אחת אחת.
לשפוך לתערובת 2 שקיות אבקת אפייה
להשאיר כוס אחת מהעיסה בצד.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 45 דקות
לשפוך את התערובת שבכוס מעל העוגה.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת מהספר של עוגות לכל עת של נירה שויער?
יש לה כזה מתכון מעולה!

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון לכזו עוגה
עסיסית, גבוהה, וטעימה מאד

לקרם שוקולד מבושל:
1.5 כוסות סוכר
6 כפות קקאו
3/4 כוס מים
מעט תמצית וניל
1 מרגרינה

לבשל על אש בינונית את הכל מלבד מרגרינה, עד שהסוכר נמס והכל מתאחד, לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה, לערבב עד להמסה מלאה. לשמור בצד 1 כוס מקרם השוקולד לציפוי לאחר האפיה

וההמשך:
8 חלבונים
1.5 כוסות סוכר
להקציף לקצף יציב ומבריק
להוסיף לקצף:
3 כוסות קמח
1 א. אפיה
8 חלמונים
קרם שוקולד (ללא כמות של כוס ששמורה בצד)
לערבב בתנועות עטיפה

לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש, הכמות מתאימה לתבנית של תנור.
לאחר צינון חלקי לשפוך את קרם השוקולד שחיכה בצד ולמרוח.

בתאבון

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת אחר מתכון שאבד לי "עוגת שיפון קוקוס"
למישהי יש?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה