אולי בזכותכם זה ילך מהר- חו"ד על מצלמה יד שניה.

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם!!!
אתם עוזרים לי מאוד!
יש לי הצעה למצלמה וידאו מקצועית יד שניה עם הנתונים הבאים:
דגם: sony pd150
תוספות: מטען, 2 סוללות (עבה ודקה) אפשרות לנרתיק (בשווי 1000 ש"ח.
מצב: לדעת הלקוחה מצוין (לא עשתה אירועים)
היא הקריאה לי בטלפון את השעות, והרי הן מפורטות להלן: (איני מבינה עדין מי יודע מה במצלמות וידאו מקצועיות, ולכן סליחה אם יש לי שגיאות באיות)
אופריישן: 221X10
דרם ראן: 56X10
טייפ ראן: 42X10
טרדנינג: 179X10
מחיר: 5000 ש"ח

הקניה כדאית או לא?

כמובן שהקניה לא תתבצע ללא בדיקה יסודית של טכנאי.
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
מקפיצה לנסיון אחרון, לפני שאחפש טובות מ............:)

• הוסף לסימניות
בתצוגת השעות יש לך רישום שעות הקלטה, שעות סיבובי התוף ללא הקלטה(דגימה למשל) ורישום סה"כ שעות.
זה שהיא מספרת לך שהיא לא צילמה ארועים זה לא אומר שהיא לא עבדה עם המצלמה.
לפי מה שמופיע, בהנחה שאני קורא נכון את הנתונים, המצלמה עשתה 420 שעות הקלטה ו560 שעות דגימה. וסה"כ עבודה כ2210 שעות.
אמנם היא לא צילמה הרבה אבל היא דגמה לא מעט
חבל שלא רשמת באנגלית כי אין לי מושג מה זה הטרדנינג הזה
מה אני יגיד לך.. קחי את המצלמה לבדיקה, עפ"י הנתונים הקיימים היא נראת בסדר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה