עזרה אולי הזמנת שמלת נסיכה מעלי אקספרס במידה 6 במקרה ותוכלי לעזור לי??

• הוסף לסימניות
אחותי הזמינה לי שמלת נסיכה מידה 6 מעלי אקספרס.
ובטעות היא הבינה שאני רוצה את הוורוד ולא הבורדו.
הזמנתי את הבורדו כסט לתחפושת נסיך בבורדו,
ותכלס עכשיו זה לא מתאים ולא קשור השמלה בצבע וורוד

השמלה כשלעצמה בצבע הוורוד מושלמת אפילו יותר, אבל מה שממש מבאס שזה יוצא ממש לא מתאים ולא קשור

אם במקרה הזמנתם דגם כזה מידה 6 בבורדו
ולא משנה לכם אם זה בצבע הוורוד

אני ממש אשמח אם תחזרו אלי...
לא משנה מאיפה בארץ..

זה מאוד חשוב לי
תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

ממש ממש אשמח ....

יש פה תמונות של שתי הצבעים כדי שיבינו על איזה דגם מדובר

תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• IMG-20230118-WA0017(1).jpg
    IMG-20230118-WA0017(1).jpg
    KB 45.3 · צפיות: 51
  • Screenshot_20230221-215321_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230221-215321_WhatsApp.jpg
    KB 124.9 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
יש לי כזה במידה 4

• הוסף לסימניות
הי
אני מחפשת שמלה כזאת מידה 4
רלוונטי למכירה / השכרה?

Yg0504129277
@ ג'ימייל

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה