כללי אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור עם אדובי CC

• הוסף לסימניות
שלום, הצטרפתי לאדובי קלאוד. ומסובך לי שם קצת העסק.
הוא מסמן לי שאני מזוהה, ומצד שני מבקש ממני לקנות ומעביר לדף שאינו זמין. בפקודות ייצוא שצריך ID אין לי מושג מה להכניס. בקיצור תסבוכת. וזה בעצם מה שקריטי לי.

אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בענין? כי עם התמיכה באנגלית אני לא אסתדר.

תודה גדולה מראש

• הוסף לסימניות
2 ניחושים:
1. תבדוק אם זה קשור לחסימה של האינטרנט
2. תפתח עם פנקס רשימות את הקובץ HOSTS, בתיקיה Windows>System 32>Drivers>etc, ותבדוק אם יש שם שורות שמכילות כתובות של Adobe.com, אם ישנם, תמחק אותם, אם אתה מסתפק מה למחוק, תעלה צילום מסך

• הוסף לסימניות
יש לי שם כתובות אלו:

127.0.0.1 activate.adobe.com
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 lmlicenses.wip4.adobe.com
127.0.0.1 lm.licenses.adobe.com

מה מביניהם למחוק?

כמ"כ מדוע אחרי שסימנתי להורדה את התוכנות הוא הוריד לי גירסת נסיון וכותב לי עליהם BUY NOW? כמו התמונה המצורפת כאן?
צפה בקובץ המצורף 260472

קבצים מצורפים

• תמונת מסך.jpg
    KB 501.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali;1818525:
יש לי שם כתובות אלו:

127.0.0.1 activate.adobe.com
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 lmlicenses.wip4.adobe.com
127.0.0.1 lm.licenses.adobe.com

מה מביניהם למחוק?

תמחוק הכל

ולא נראלי שתוכל לעשות את זה יופיע לך הודעה שאני לך הרשאות כדי כן לערוך את זה תכתוב בחיפוש בהתחל notepad>> הפעל כמנהל>> אז תנווט לקובץ HOSTS ותערוך את זה

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
תודה, אנסה.

אגב עם החסימה אין בעיה. כל הדפים נפתחים (היה צריך משהו עם תעודת אבטחה), אבל עדיין נראה כאילו הוא מזהה אותי חלקית.

ולמה כתוב לי כמו התמונה למעלה BUY NOW והרי כבר קניתי..

• הוסף לסימניות
ולמה כתוב לי כמו התמונה למעלה BUY NOW והרי כבר קניתי..

מצטרף לשאלה גם אני עשיתי מנוי שבוע שעבר ויש לי את הבעיה הזה

• הוסף לסימניות
גם לי היה אותה בעיה לפני שבועיים
התקשרתי לתמיכה שלהם והם סידרו לי את זה בשליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1818695:
גם לי היה אותה בעיה לפני שבועיים
התקשרתי לתמיכה שלהם והם סידרו לי את זה בשליטה מרחוק

לאיזה מס' התקשרת? דיברת באנגלית?

• הוסף לסימניות
כן באנגלית
חייג אל:

1-809-344-217

יום א' עד יום ה' בשעות 07:00 - 15:00 GMT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1818390:
2 ניחושים:
1. תבדוק אם זה קשור לחסימה של האינטרנט
2. תפתח עם פנקס רשימות את הקובץ HOSTS, בתיקיה Windows>System 32>Drivers>etc, ותבדוק אם יש שם שורות שמכילות כתובות של Adobe.com, אם ישנם, תמחק אותם, אם אתה מסתפק מה למחוק, תעלה צילום מסך

תודה רבה עזרת לי מאוד!!
מתנצלת על העיכוב בתודה, פשוט היתה לי עוד בעיה שבשלה לא הצלחתי עדיין לבצע את כל הפעולות וכן נזקקתי לתמיכה הטכנית שלהם. אבל את הבעיה הראשונית פתרת לי.

תודה גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה