כללי אולי יש לך רעיון?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדפיס קישוט לסוכה ( שיצרתי בגרפיקה) בגודל של מטר וחצי על חצי מטר בערך...
הקישוט בצורת מלבן לרוחב וחשבתי שקאפה זה מדי פשוט, יש למישהו רעיון לחומר אחר יותר מרשים, או אולי איך אפשר למסגר את זה בצורה מפוארת ושעדין יוכל להיות תלוי בסוכה, ואיפה עושים בכלל כזה דבר?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תדפיסי על עץ אצל פיקצר פרפקט

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים?
איפה זה? כמה בערך עולה? מה מיוחד בזה? איזו בהירות זה יוצא?...

• הוסף לסימניות
רק אל תשכחי שאת מתכוננת לתלות את זה בסוכה כך שזה לא יכול להיות כבד ועדיף שיהיה מחומר עמיד במים (לפעמים יש גשם בסוכות....)
הייתי מציעה לך שמשונית אבל כנראה זה לא מה שאת מדמינת ...
בכ"א בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אף פעם לא הדפסתם קישוט מפואר לסוכה?

בבקשה!!!!
על איזה חומר ההדפסה תהיה הכי מרשימה ועמידה?( בהמשך להודעה הראשונה שלי...)

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושבת שפיקצר פרפקט הכי מרשים, אבל זה די יקר, ובקשר לעמידות במים אני לא יודעת, את צריכה לשאול אותם, http://www.prog.co.il/member.php?u=6318

• הוסף לסימניות
.
.

• הוסף לסימניות
אנחנו מסמיקים.
מאהמם. אפשר להעלות תמונה של היצירה?

• הוסף לסימניות
תציצו... יש כאן שירות מדהים.

השתכנעתי מgrafix והדפסתי בפיקצר פרפקט,
והיצירה אכן יצאה מפוארת ומרשימה כמו שרק הם יודעים לעשות!!!
ומעבר לזה הם חיברו לי בשילוב מושלם מחוגים כך שחוץ מתמונה זה נהפך גם לשעון יוקרתי...
הם לא ויתרו על הבקשה שלי שזה יהיה נגד מים- ועשו הכל כדי לעטוף את זה בנילון מיוחד ובלתי נראה.
ועם בקשה מיוחדת למהירות הדפסה- זה היה מוכן לי באותו היום!!!
ומעל הכל- השירות פשוט קנה אותי!!!- אין ספור שאלות ששלחתי במייל- הכל נענה במהירות ובבהירות, וגם אחרי ששילמתי השירות המשיך עד שאצליח להכנס עם הכבודה למונית...
לא רואים כאלו דברים!
ממליצה מאד לכל מי שחשוב לו יוקרה ויחד עם זה שירות יוקרתי!
אני מעדיפה שלא יעלו לכאן את התמונה מטעמים אישים אבל בחפץ לב אשלח באישי למי שירצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1391540:
השתכנעתי מgrafix והדפסתי בפיקצר פרפקט,
והיצירה אכן יצאה מפוארת ומרשימה כמו שרק הם יודעים לעשות!!!
ומעבר לזה הם חיברו לי בשילוב מושלם מחוגים כך שחוץ מתמונה זה נהפך גם לשעון יוקרתי...
הם לא ויתרו על הבקשה שלי שזה יהיה נגד מים- ועשו הכל כדי לעטוף את זה בנילון מיוחד ובלתי נראה.
ועם בקשה מיוחדת למהירות הדפסה- זה היה מוכן לי באותו היום!!!
ומעל הכל- השירות פשוט קנה אותי!!!- אין ספור שאלות ששלחתי במייל- הכל נענה במהירות ובבהירות, וגם אחרי ששילמתי השירות המשיך עד שאצליח להכנס עם הכבודה למונית...
לא רואים כאלו דברים!
ממליצה מאד לכל מי שחשוב לו יוקרה ויחד עם זה שירות יוקרתי!
אני מעדיפה שלא יעלו לכאן את התמונה מטעמים אישים אבל בחפץ לב אשלח באישי למי שירצה!
מצטרפת להמלצות, כל מילה...
אני גם הדפסתי שם ממש לאחרונה, השירות מעולה, והתוצאה - מעל ומעבר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1391540:
אשלח באישי למי שירצה!

אפשר?
(יש לי גם משהו בכוון לעשות)

• הוסף לסימניות
תכתבו לי באישי את המייל שלכם כדי שאוכל לשלוח ( זה יקח כמה שעות כי אני כרגע לא יכולה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה