קורונה אולי יש למישהומידע- בידוד על משפחה שחוזרת מחו"ל ונמצאת בבידוד והתינוק לא..!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע- אחותי חוזרת מחו"ל מחר ותיכנס לבידוד ביחד עם בעלה ו2 הילדים
אלא שהיא השאירה כאן בארץ את התינוק בן 4 חודשים...
מה עושים? יכנס איתם לבידוד או שעוד שבועיים יהיה בלי אבא ואמא?
אם יש למישהו מידע בטוח ולא השערות אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אא"כ התינוק בקבוצת סיכון - למה שלא יהיה עם ההורים?
תינוקות (עד כה בחסדי ה') שנדבקו לא חלו בצורה קשה. ולאור זה שמי ערב בכלל שהבית בו התינוק נמצא בינתיים לא נחשף - כאמא, את התינוק שלי הייתי לוקחת אלי במצב כזה. (שלא לדבר על הגעגועים כמובן...)

• הוסף לסימניות
אחותי לא חושבת פעמיים היא מתכוונת לקחת את הילד.... אבל אם מבחינה משרד הבריאות זה גם אפשרי- זה ירגיע את כולם..(במיוחד את ההורים שלי ...)

• הוסף לסימניות
תראי את זה:
נכון שהפרידו בין היולדת חולת הקורונה, אבל בכלל לא ברור שאלו הנהלים,
ואם מדובר בתינוק של מעל חודש, אני לא רואה שום סיבה להפריד אותו מהוריו...
כמובן, בכפוף לזה שהוא לא בקבוצת סיכון!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה