דרוש מידע אולי מכאן תבוא הישועה. יש למישהו מושג איפה יש את הבגד הזה?

• הוסף לסימניות
יש בגד של הענוה הקודמת בקידי שיק ולא מצאתי אותו בשום סניף אנחנו מחפשים מידה 2 או 3.
\אולי יש לך מושג איפה כן יש אותו? או שקניתם ואתם רוצים למכור? (אפילו אם נלבש פעם פעמיים) זה ממש דחוף להשלמת סט.
תודה. פסח כשר ושמח.
1678368096849.png

• הוסף לסימניות
ראיתי אותו לפני שבוע בקידישיק בפ"ת,
יש סיכוי גדול שמחר אהיה שם שוב ואוכל לבדוק לך, אם תרצי.
תשלחי לי הודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
באתר יש את זה רק במידה 1
באתר כבר הרבה זמן אין את זה. (את מידות 2 ו3)
ראיתי אותו לפני שבוע בקידישיק בפ"ת,
יש סיכוי גדול שמחר אהיה שם שוב ואוכל לבדוק לך, אם תרצי.
תשלחי לי הודעה פרטית.
אשמח מאד. אין לי אפשרות באישי

• הוסף לסימניות
לא,
מתכננת בע"ה להגיע במהלך השבוע
אולי מחר.
תכתבי לי את המייל שלך ואכתוב לך

• הוסף לסימניות
יש בגד של הענוה הקודמת בקידי שיק ולא מצאתי אותו בשום סניף אנחנו מחפשים מידה 2 או 3.
\אולי יש לך מושג איפה כן יש אותו? או שקניתם ואתם רוצים למכור? (אפילו אם נלבש פעם פעמיים) זה ממש דחוף להשלמת סט.
תודה. פסח כשר ושמח
וואו...
ממש מסירות נפש למען קדושת הסט....
אשרייך בעולם הזה וטוב לך בעולם הזה
:D

• הוסף לסימניות
ראיתי במלאנז' ברב שפע ירושלים לפני כשבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה